Xiaomi Jason a.k.a Mi 6c apare listat în GFXBench cu procesor Snapdragon 660; aduce și 6 GB RAM!

1.675 ori
<b>Xiaomi Jason a.k.a Mi 6c apare listat în GFXBench cu procesor Snapdragon 660; aduce și 6 GB RAM!</b>Dacă varianta Xiaomi Mi 5c sosea pe piață la fix un an de la debutul modelului standard, s-ar părea ca în cazul noii generații lucrurile să se miște ceva mai rapid. Astăzi descoperim listarea unui smartphone Xiaomi cu numele de cod "Jason" care aparent

La fix un an de la lansarea modelului Mi 5, cei de la Xiaomi aduceau pe piață și varianta de buget intitulată Mi 5c - telefon arătos cu dotări deloc rele și preț accesibil. Se pare că în cazul generației actuale Mi 6 lucrurile vor merge mai rapid în ceea ce privește lansarea de versiuni derivate și asta pentru că deja avem scăpări ale unui viitor terminal din această gamă ce apare astăzi sub numele de cod "Jason".

Xiaomi Mi 6c

Handset-ul își face apariția în baza de date GFXBench și aflăm astfel câteva dintre dotările sale hardware. Rând pe rând descoperim că telefonul vine cu display Full HD de 5.1 inch, cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 tactat la 2.2 GHz și cu un GPU Adreno 512 la interior. Avem și 6 GB memorie RAM, iar spațiul de stocare intern se ridică la 64 GB.

Acest presupus Xiaomi Mi 6c vine și cu o cameră foto principală de 12 megapixeli capabilă de captură video 4K Ultra HD și cu un senzor selfie de 4 megapixeli la pachet. Android 7.1.1 Nougat rulează pe această versiune prototip de aici și pentru început lucrurile sună chiar promițător. Dacă și design-ul se păstrează, atunci avem parte de un best-buy mai ales ținând cont de faptul că procesorul Snapdragon 660 promite mult la capitolul performanță!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×