Xiaomi Mi 8 Youth și Mi 8 Screen Fingerprint Edition se pregătesc de lansare în China; Aflăm în ce configurații sosesc

1.604 ori
<b>Xiaomi Mi 8 Youth și Mi 8 Screen Fingerprint Edition se pregătesc de lansare în China; Aflăm în ce configurații sosesc</b>Potrivit unei scăpări ajunse în online se pare că cei de la Xiaomi se pregătesc de o extindere a seriei de terminale Mi 8, pe lista de lansări numărându-se și modelel Mi 8 Youth, respectiv Mi 8 Screen Fingerprint Edition. Aceste două handset-uri vor

Din câte aflăm astăzi cei de la Xiaomi sunt pe cale să extindă seria de terminale Mi 8, asta prin lansarea a două noi modele intitulate Mi 8Youth și Mi 8Screen Fingerprint Edition. Pe seama informațiilor știute aceste două handset-uri vor fi doar variante puțin diferite ale modelelor Mi 8 SE și Mi 8 Explorer, urmând a se livra cu procesor Snapdragon 710 (Mi 8 Youth), respectiv Snapdragon 845 în cazul lui Mi 8 Screen Fingerprint Edition.

Xiaomi

Despre Mi 8 Youth mai aflăm că va sosi în configurații cu 4 GB RAM + 64 GB stocare, 6 GB RAM + 64 GB stocare, dar și într-o versiune cu 6 GB RAM + 128 GB stocare. Va fi disponibil pe gri, auriu și albastru iar setup-ul de camere foto va fi identic cu cel oferit pe flagship-ul Mi 8.

Pe de altă parte Mi 8 Screen Fingerprint Edition, telefonul cu cel mai descriptiv nume din portofoliul celor de la Xiaomi va sosi în versiuni cu 6 GB RAM + 128 GB stocare și 8 GB RAM + 128 GB stocare. Doritorii vor putea achiziționa telefonul pe auriu sau negru și după cum sugerează și denumirea sa, va avea un scanner de amprente în ecran. Așteptăm mai multe detalii în zilele următoare și poate aflăm și prețuri!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×