Samsung grăbește lansarea primului smartphone pliabil; Handset-ul așteptat până la final de an

1.121 ori
<b>Samsung grăbește lansarea primului smartphone pliabil; Handset-ul așteptat până la final de an</b>În vreme ce zvonurile referitoare la faptul că Huawei lucrează zi și noapte la dezvoltarea primului smartphone pliabil din portofoliu, iată că apar și vești despre produsul similar pregătit de către Samsung. Aparent, sud-coreenii grăbesc lansarea

Din pricina zvonurilor și speculațiilor pe seama faptului că și alte companii din zona smartphone pregătesc dispozitive pliabile, iată că sud-coreenii de la Samsung au luat decizia de a grăbi lansarea primului lor terminal de acest tip. Motivul este acela de a bifa titlul de "primul smartphone pliabil de pe piață", iar o lansare mai timpurie nu poate decât se ne bucure, fiind sugerat un debut chiar pe final de an.

Informația vine chiar din partea CEO-ului Samsung, DJ Koh care a sugerat de curând faptul că lansarea acestui device va sosi în cadrul conferinței dezvoltatorilor ce are loc în noiembrie. Sunt mari șanse ca acesta să fie doar un prototip sau o ediție specială care va fi comercializată doar pe piața din Coreea de Sud și asta în ediție limitată.

Mai demult aflam că numai 100.000 unități ale acestui prim smartphone pliabil vor fi produse și vândute la prețuri piperate în Coreea de Sud, urmând ca ulterior cei de la Samsung să țină cont de feedback-ul publicului și crea o variantă redefinită care va ajunge la nivel global. Personal mă gândesc fix la un soi de Galaxy Note Edge, telefon prin care Samsung testa piața și care a debutat tot în ediție limitată.

S-a lansat apoi un telefon de serie în milioane de exemplare și fix același drum îl va urma și acest prim smartphone pliabil. Aparent, debutul timpuriu vine și ca urmare a unui sondaj realizat de Sammy în țara natală, respondenții fiind încântați de ideea unui telefon pliabil care se închide și deschide precum un portofel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×