Xiaomi Mi 8X apare în presupuse fotografii; Ar avea scanner de amprente integrat în ecran

1.753 ori
<b>Xiaomi Mi 8X apare în presupuse fotografii; Ar avea scanner de amprente integrat în ecran</b>În acest început de săptămână descoperim câteva fotografii interesante care potrivit sursei ni-l prezintă pe nimeni altul decât Xiaomi Mi 8X. Cu toate că lansarea unei asemenea variante nu ar mai avea sens în momentul de față ținând cont

Cu toate că gama actuală Xiaomi Mi 8 include și un terminal mid-range (Mi 8 SE), s-ar părea că firma chineză dorește să mai aducă un asemenea model în portofoliu dacă e să ținem cont de o scăpare recentă. Vedem astăzi o serie de fotografii publicate pe platforma de socializare Weibo care ni l-ar prezenta pe nimeni altul decât Xiaomi Mi 8X, telefon care pe hârtie nu și-ar mai avea rostul în momentul de față.

Xiaomi Mi 8x

Spunem asta pentru că Mi 6X de-abia ce a debutat în urmă cu doar câteva luni și pentru că gama Mi 8 chiar include un model mid-range care nu explică necesitatea pentru încă un telefon de genul în acest an. Până când ne convingem cum stă treaba exact și care sunt planurile Xiaomi nu ne rămâne decât să privim asupra acestor imagini și să aflăm ce se speculează pe seama dotărilor.

Din fotografii telefonul pare a fi identic lui Mi 8 în partea din spate, doar că de aici lipsește scanner-ul de amprente fizic. Avem o cameră duală și se sugerează că smartphone-ul va opta pentru un scanner de amprente integrat în ecran, sau poate mai degrabă pentru acel sistem de autentificare facială 3D.

Ar avea și procesor Snapdragon 710, același de pe Mi 8 SE și vine cu spate din sticlă glossy. Nu avem din păcate o fotografie cu zona frontală, motiv pentru care așteptăm extra leak-uri în perioada următoare în cazul în care Mi 8X chiar este real.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×