Meizu Pro 6 Plus: Design silfid, elegant, cam lat

956 ori
<b>Meizu Pro 6 Plus: Design silfid, elegant, cam lat</b>În ziua de azi telefoanele din sticlă şi metal sunt baza, cu accentul pe sticlă curbată şi mai nou pe câte vreun periscop care face toată jucăria fragilă (vezi Oppo Find X). Meizu Pro 6 Plus vine din vremuri mai simple, când era de ajuns să ai un corp..

În ziua de azi telefoanele din sticlă şi metal sunt baza, cu accentul pe sticlă curbată şi mai nou pe câte vreun periscop care face toată jucăria fragilă (vezi Oppo Find X). Meizu Pro 6 Plus vine din vremuri mai simple, când era de ajuns să ai un corp unibody metalic şi atât.

Are decupajul de antene în stil iPhone 7 în spate şi este un telefon destul de comod, cu aderență bună şi butoane care chiar răspund la apăsare, nu sunt doar capacitive. Vine pe auriu, argintiu sau gri şi este puţin cam prea lat pentru a fi comod de folosit cu o singură mână când stai să mănânci pepene şi porumb vara la soare. Măsoară 7.3 mm în grosime şi cântăreşte 158 de grame, cifre la care flagship-urile din ziua de azi cu greu mai ajung.

Este un telefon comod, fabricat din materiale premium, aderent şi are şi personalitate extra datorită inelului bliţ cu 10 LED-uri din spate. La atingere e destul de similar cu un iPhone sau hai sa zicem un Galaxy J mai răsărit.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×