Xiaomi Mi 9 este așteptat cu o cameră triplă în spate; Și Mi Mix 4 va oferi un setup similar

3.163 ori
<b>Xiaomi Mi 9 este așteptat cu o cameră triplă în spate; Și Mi Mix 4 va oferi un setup similar</b>Iată ultimele zile ale anului 2018 ne aduc vești despre viitoarele flagship-uri Xiaomi, pe listă fiind atât Mi 9, cât și Mi Mix 4 care vor debuta rând pe rând anul viitor. Aflăm pe seama unui raport emis de către firma GF Securities

Iată ultimele zile ale anului 2018 ne aduc vești despre viitoarele flagship-uri Xiaomi, pe listă fiind atât Mi 9, cât și Mi Mix 4 care vor debuta rând pe rând anul viitor. Aflăm pe seama unui raport emis de către firma GF Securities faptul că Xiaomi Mi 9 va fi primul smartphone al chinezilor ce va adopta o cameră triplă în spate, setup ce va fi regăsit și pe modelul Mi Mix 4.

Aparent, pe Xiaomi Mi Mix 4 vom întâlni lentile periscop asta pentru a se oferi un nivel mai mare de zoom optic. Din păcate cam aici se termină detaliile dezvăluite de către compania de research, deși pe lista dotărilor am putea pune cu ușurință și procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 855 care sigur va fi regăsit la bordul celor două flagship-uri.

Nu ar fi exclus să vedem și variante cu 10 sau chiar 12 GB RAM și ca spațiul de stocare să urce chiar și până la 512 GB. Rămâne de văzut dacă Xiaomi Mi 9 va debuta mai devreme decât predecesorul său care în acest an a sosit destul de târziu și anume în iunie când deja pe piață erau lansate principalele flagship-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×