Xiaomi Mi 9 apare iarăși în fotografii, de această dată sub formă de prototip cu 3 camere foto în spate

2.235 ori
<b>Xiaomi Mi 9 apare iarăși în fotografii, de această dată sub formă de prototip cu 3 camere foto în spate</b>Xiaomi Mi 9 a avut câteva scăpări în ultima vreme, culminând cu o postare în social media a unui şef Xiaomi, care părea să aibă în mână acest device. Imediat după apărea o randare marca Ben Geskin, iar acum avem parte

Xiaomi Mi 9 a avut câteva scăpări în ultima vreme, culminând cu o postare în social media a unui şef Xiaomi, care părea să aibă în mână acest device. Imediat după apărea o randare marca Ben Geskin, iar acum avem parte de un prototip fotografiat şi postat pe Slashleaks.

Ceea ce vedem aici este un terminal cu o husă specială care îi ascunde designul şi lasă loc pentru 3 camere în spate şi un cititor de amprente tot în spate. Am fi crezut că vom vedea cititorul integrat în ecran, la drept vorbind. Telefonul este aşteptat cu un spate lucios acoperit cu sticlă sau ceramică şi procesor Snadpragon 855. Ar trebui să vină la MWC 2019, dacă totul merge bine, deşi Xiaomi preferă uneori evenimentele separate.

Terminalul ar avea la bord un ecran de 6.3 inch AMOLED Full HD+, cu breton picătură un pic mai mare decât la OnePlus 6T. Aşteptăm şi 6 sau 8 GB RAM la interior, sau poate chiar 10 sau 12 GB în vreo variantă 5G, după model Mi Mix 3. Sunt şanse mari ca setup-ul triplu de camere din spate să includă un senzor de 48 MP, unul de 12 MP şi unul 3D Sony ToF.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×