Xiaomi Mi A1 va fi un nou smartphone Android One; primește certificarea în Indonezia

2.375 ori
<b>Xiaomi Mi A1 va fi un nou smartphone Android One; primește certificarea în Indonezia</b>Cu toate că cei de la Google anunțau în cadrul ediției I/O din acest an faptul că platforma Android One va fi înlocuită de către Android Go, iată că programul amintit mai sus încă este disponibil. Descoperim chiar astăzi faptul că în Indonezia un

O veste foarte interesantă pe care am auzit-o în ediția Google I/O din acest an a fost și cea referitoare la faptul că debutează Android Go, o platformă software pentru terminalele low-end prin care se dorește actualizarea rapidă la cele mai noi versiuni. Este un soi de succesor pentru Android One și aparent primele terminale de acest tip vor sosi începând din 2018, fără a fi dată o perioadă de timp exactă.

Xiaomi Mi A1

Între timp continuă lansările de modele Android One se pare, cel mai nou produs sosind chiar din partea Xiaomi. Această din urmă companie pregătește lansarea lui Xiaomi Mi A1, terminal proaspăt certificat în Indonezia. Din câte se menționează aici, noul handset va avea un hardware similar lui Xiaomi Mi 5x, așadar ne așteptăm la un display de 5.5 inch și probabil la chipset-ul Qualcomm Snapdragon 625.

Nu este însă clar dacă design-ul se va păstra, dar nu văd de ce Xiaomi nu va opta pentru această decizie. Rămâne să aflăm când se lansează acest smartphone și pe ce piețe va fi comercializat oficial!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×