Xiaomi Redmi Note 5A se lansează mâine; vine cu slot microSD dedicat și cu bliț LED pentru camera selfie!

1.209 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5A se lansează mâine; vine cu slot microSD dedicat și cu bliț LED pentru camera selfie!</b>Pentru data de 21 august este programată și lansarea lui Xiaomi Redmi Note 5A, un phablet de buget despre care am mai aflat detalii anterior. Am văzut chiar și randări, iar astăzi descoperim că produsul va oferi un slot microSD dedicat, asta pe lângă

Chiar mâine pe data de 21 august este așteptat debutul lui Xiaomi Redmi Note 5A, un nou phablet de buget pe care l-am mai văzut reprezentat într-o serie de randări anterior. Produsul de față va fi disponibil în numeroase variante de culoare și astăzi descoperim că el va aduce un slot microSD dedicat, asta pe lângă cele două sloturi SIM. Echiparea ne este confirmată în imaginea de mai jos și mai există o veste bună.

Xiaomi Redmi Note 5a

Aceea constă în faptul că telefonul va opta pentru o cameră frontală de 13 megapixeli pe varianta standard și pentru un senzor de 16 megapixeli pe modelul superior, ambele oferind un bliț LED alături. Din ce am aflat în ultima vreme ne așteptăm ca telefonul de aici să ofere un display HD LCD de 5.5 inch, o baterie de 3000 mAh integrată la interiorul corpului metalic de 7.3 mm grosime și suport pentru conectivitate 4G LTE VoLTE.

Redmi Note 5a

Se oferă și Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, un emițător infraroșu și GPS. Aflați că modelul mai accesibil va costa în jur de 150 dolari și că va aduce un chipset Snapdragon 425, 2 GB RAM și 16 GB de stocare. Modelul Pro vine în schimb cu procesor Snapdragon 430 sau 435, cu 3 GB RAM și cu 32 GB spațiu de stocare flash. Prețul său este de 180 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×