Xiaomi Mi A2 primește deja un hands-on în Italia; Vine cu același design adoptat de Mi 6X

1.593 ori
<b>Xiaomi Mi A2 primește deja un hands-on în Italia; Vine cu același design adoptat de Mi 6X</b>Dacă ieri descopeream listări de pe plan local ale smartphone-ului Xiaomi Mi A2, azi descoperim și clipuri hands-on pe YouTube - materiale ce vin cu 4 zile înaintea lansării oficiale ce va avea loc în Spania. Clipul asupra căruia ne îndreptăm

Cu toate că lansarea lui Xiaomi Mi A2 este programată abia pe data de 24 iulie, acest telefon a început să ajungă deja la vânzare atât în China, cât și pe plan local după cum v-am dezvăluit aseară, semn că firma chineză s-a grăbit în a livra telefonul rapid și a-l face disponibil imediat în magazine odată cu anunțul său ce are loc săptămâna viitoare. Pe lângă aceste listări din partea retailerilor descoperim astăzi și un material hands-on pe YouTube.

Xiaomi Mi A2

Vine din partea youtuber-ului Andrea Galeazzi care afirmă chiar în începutul clipului faptul că are la dispoziție pentru prezentarea hands-on o variantă de pre-producție a lui Mi A2. Telefonul este identic lui Xiaomi Mi 6X de la dotări și până la design-ul adoptat, marea diferență fiind reprezentată de către oferirea platformei Android One pe modelul Mi A2.

Interfața stock este recunoscută din primele secunde ale materialului video și ne sunt confirmate și o parte dintre dotările sale precum procesorul Snapdragon 660, ecranul FHD+ de 5.99 inch, bateria de 3010 mAh și dimensiunile (7.3 mm grosime / 168 grame). Are cameră frontală de 20 mpx cu deschidere f/1.8, iar în spate o cameră duală de 12 mpx (deschidere f/1.8) + 20 megapixeli cu suport pentru captura bokeh.

Vine în variante cu 4 GB RAM + 32 sau 64 GB de stocare flash, respectiv 6 GB RAM + 128 GB memorie internă (cu preț de 300 euro) și o veste rea este că dispare slotul microSD din ecuație. Vedeți în clipul de mai sus și cum se mișcă telefonul într-o serie de aplicații, iar dacă sunteți curioși să aflați la ce prețuri se vinde pe plan local, găsiți aici articolul dedicat Preț și Disponibilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×