Xiaomi Mi A2 ni se prezintă în randări detaliate înaintea lansării de pe 24 iulie

963 ori
<b>Xiaomi Mi A2 ni se prezintă în randări detaliate înaintea lansării de pe 24 iulie</b>Vedem astăzi o serie de noi randări asociate lui Xiaomi Mi A2, telefon cu Android One la bord care se va lansa oficial pe data de 24 iulie în cadrul unui eveniment ce are loc în Spania. Din imaginile de față putem deduce faptul că design-ul

Acum câteva zile am aflat informația referitoare la faptul că lansarea lui Xiaomi Mi A2 este programată pentru data de 24 iulie în Spania, acolo unde va avea loc un eveniment de presă dedicat. Acum asistăm și la sosirea unor randări cu iz oficial pentru acest dispozitiv, imagini care nu fac altceva decât să confirme design-ul identic cu cel al lui Xiaomi Mi 6x, telefon lansat în China cu MIUI la bord.

Xiaomi Mi A2

Telefonul va avea ecran Full HD+ de 5.99 inch cu tehnologie IPS LCD, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 și 4 GB RAM + 32 sau 64 GB de stocare flash. În spate va oferi o cameră duală de 20 + 12 megapixeli și tot aici avem și un scanner de amprente. Pentru selfie-uri o cameră de 20 megapixeli ne stă la dispoziție și bateria va fi o unitate de 3000 mAh cu suport Quick Charge.

Xiaomi Mi A2

Xiaomi Mi A2 ar urma să coste aproximativ 350 dolari în varianta cu 4 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 377 dolari pentru versiunea cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare flash. De asemenea se pare că va exista și un model mai bine dotat cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash ce va costa 430 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×