Xiaomi Mi A2 are specificațiile dezvăluite în întregime de TENAA; Va rula Android 8.1

3.434 ori
<b>Xiaomi Mi A2 are specificațiile dezvăluite în întregime de TENAA; Va rula Android 8.1</b>Ne pregătim pentru o lansare foarte importantă în perioada următoare, cea a smartphone-ului Xiaomi Mi A2 care de curând a fost certificat de către TENAA. Vedeam doar câteva imagini ale produsului anterior, dar acum avem ocazia să

În cursul săptămânii trecute v-am informat și despre certificarea primită de către smartphone-ul Xiaomi Mi A2 (Mi 6x) din partea celor de la TENAA, numai că la acea vreme nu aveam decât câteva detalii dezvăluite. Acum apare în ecuație documentul întreg care include lista completă de specificații pe care acest viitor smartphone le va oferi la pachet și care se va lansa într-o variantă cu MIUI și o alta cu Android One.

Xiaomi Mi A2

Ei bine, în plan central avem un ecran TFT de 5.99 inch cu aspect 18:9 și rezoluție Full HD+, în vreme ce la interior vom primi un procesor octa-core de 2.2 GHz. Acesta ar putea fi un Snapdragon 626 după cum indică o scăpare recentă, dar nu ar fi exclus să vedem și o variantă cu presupusul Surge S2 (procesor realizat la nivel intern de către Xiaomi).

Continuând cu dotările aflăm că smartphone-ul Mi A2 va mai aduce o baterie de 2910 mAh, o cameră selfie de 20 megapixeli și în spate o cameră duală cu senzor principal de 20 megapixeli (deschidere f/2.0) și senzor secundar de 8 megapixeli (deschidere f/2.2). Se mai află aici și un emițător infraroșu, 4 GB RAM + 64 GB de stocare, respectiv 6 GB RAM + 128 GB stocare în funcție de varianta aleasă.

Din documentele TENAA reiese că telefonul nu va oferi slot microSD din păcate. Ca dimensiuni, acesta va măsura 155.88 x 75.54 x 7.3 mm și va cântări 166 grame. Mai aflăm că Mi A2 va fi disponibil într-o gamă variată de culori după cum urmează: negru, auriu, roșu, alb, albastru, roz, gri, dar și argintiu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×