Xiaomi Mi CC9 Pro va sosi cu un mod de captură "Super Night Scene" ce promite rezultate superioare lui iPhone 11 Pro Max

2.173 ori
<b>Xiaomi Mi CC9 Pro va sosi cu un mod de captură "Super Night Scene" ce promite rezultate superioare lui iPhone 11 Pro Max</b>Cu toate că lansarea lui Xiaomi Mi CC9 Pro este la mai puțin de 24 ore distanță, iată că teaserele nu se opresc și aflăm cu această ocazie noi detalii despre telefonul cu setup Penta-Lens în spate. După cum aflați încă din titlu

Cu toate că lansarea lui Xiaomi Mi CC9 Pro este la mai puțin de 24 ore distanță, iată că teaserele nu se opresc și aflăm cu această ocazie noi detalii despre telefonul cu setup Penta-Lens în spate. După cum aflați încă din titlu, privim aici asupra unei comparații foto low-light între CC9 Pro și nimeni altul decât iPhone 11 Pro Max.

În primul rând aflăm că noul telefon de la Xiaomi va oferi un mod de captură intitulat "Super Night Scene" bazat pe algoritmul lossless RAW de înaltă precizie pentru rezultate deosebite. Fotografia în sine pe care o puteți vedea mai jos ne prezintă un avantaj pentru Mi CC9 Pro la nivel de detalii, deși nu ar fi exclus să fie o comparație măsluită din care telefonul Xiaomi să iasă câștigător.

Xiaomi Mi CC9 Pro

În cazul capturii realizate de către Mi CC9 Pro avem parte de culori mai reci, aproape de realitate în vreme ce pe iPhone se observă culori mai calde, dar o pierdere a detaliilor în zona de sus, a acelui neon luminos. Deși rezultatele de aici sunt în favoarea telefonului Xiaomi, va trebui să așteptăm teste mai detaliate care să confirme abilitățile sale în condiții low-light.

Vă amintim că acest device sosește echipat cu 5 camere foto în spate, printre care și un senzor principal Samsung de 108 megapixeli cu OIS. Avem senzor telephoto de 5 megapixeli cu OIS la rândul său, zoom optic 5x, zoom hibrid 10x și zoom digital până la 50x. Se oferă o cameră de 12 mpx pentru captura bokeh, senzor macro de 2 mpx și nu în ultimul rând o cameră de 20 mpx pentru fotografierea ultra-wide.

Xiaomi Mi CC9 Pro se lansează mâine și știm că va sosi la nivel global sub forma unui rebranding numit Mi Note 10

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×