Xiaomi Mi Mix 3 îşi dezvăluie mostre foto şi un teaser video; Gata de lansare pe 25 octombrie

1.387 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 îşi dezvăluie mostre foto şi un teaser video; Gata de lansare pe 25 octombrie</b>Săptămâna viitoare pe data de 25 octombrie avem în program și lansarea lui Xiaomi Mi Mix 3, un nou telefon ce adoptă un mecanism de tip slider pentru camera foto. Această abordare va permite obținerea unui raport screen-to-body

După ce am aflat zilele trecute că Xiaomi Mi Mix 3 va şoca prin includerea a 10 GB RAM la bord, azi primim noi teasere pentru acest terminal. Vă reamintesc că el soseşte pe 25 octombrie şi vedeţi mai jos primele sale mostre foto.

Xiaomi Mi Mix 3

Terminalul va avea un design glisant, iar porţiunea care glisează va include camerele, după modelul lui Oppo Find X. Am avut şi teasere legate de suport 5G chiar, dar şi unele legate de deblocare facială. Aceste mostre foto au fost postate de către fondatorul Xiaomi Lin Bin pe profilul său de Weibo. Vedem modul Portrait în acţiune, dar el este pus la treabă în condiţii dificile, într-un mediu întunecat de bar/restaurant.

Xiaomi Mi Mix 3

Avem o fotografie focalizată pe fundal şi una pe prim plan, în care textura lichidului din pahar arată binişor, dar sincer am văzut iPhone-uri şi Huawei-uri scoţând Bokeh-uri mai convingătoare. Şi un Pixel 2 XL făcea furori în aceste condiţii.

A mai apărut şi un teaser video pentru acelaşi telefon, un clip de 15 secunde care ne prezintă mecanismul glisant care dezvăluie camera duală frontal cu senzori de 24 MP. Mişcarea pare naturală şi făcută manual de către utilizator, nu cu vreun motoraş că la telefoanele cu "periscop". Aşteptăm şi un preţ pentru device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×