Amazon Spania livrează şi în România; Xiaomi Mi Mix 2 costă doar 2.478 lei cu tot cu transport

3.616 ori
<b>Amazon Spania livrează şi în România; Xiaomi Mi Mix 2 costă doar 2.478 lei cu tot cu transport</b>Debutul filialei Xiaomi din Spania avea să fie de bun augur pentru toată piaţa din Europa, aşa cum ne aşteptam. Se pare că filiala spaniolă livrează şi la noi, la preţuri în sfârşit bune şi fără griji legate de curieri intercontinentali şi vămi complexe..

Debutul filialei Xiaomi din Spania avea să fie de bun augur pentru toată piaţa din Europa, aşa cum ne aşteptam. Se pare că filiala spaniolă livrează şi la noi, la preţuri în sfârşit bune şi fără griji legate de curieri intercontinentali şi vămi complexe după tranzitul din China. Am făcut o comandă de probă şi ce a ieşit vedeţi mai jos.

Cel mai atractiv terminal Xiaomi al momentului este cu siguranţă Xiaomi Mi Mix 2. Phablet-ul cu ecran edge-to-edge costă la Amazon Spania 499 de euro, ceea ce echivalează în lei cu suma de 2.478 lei şi asta cu transportul inclus. Totul în condiţiile în care retailerii de la noi au telefonul pe la 2.800 sau 2.900 de lei. Terminalul cu ecran de 5.99 inch debuta în septembrie şi are dotări de top, printre care 6 sau 8 GB RAM şi procesor Snapdragon 835.

Amazon Spania livrează şi în România; Xiaomi Mi Mix 2 costă doar 2.478 lei cu tot cu transport

Noi am selectat versiunea cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare, în cazul în care vă întrebaţi. Handsetul are o cameră singulară de 12 MP, frontală de 5 MP, port USB type-C şi un ecran 18:9 cu rezoluţie Full HD+. Rulează Android 7.1 Nougat cu MIUI 9 peste, iar revenind la comandă, dacă veţi achiziţiona telefonul acum să zicem, estimările arată că livrarea se face în jur de 1 ianuarie.

Amazon Spania livrează şi în România; Xiaomi Mi Mix 2 costă doar 2.478 lei cu tot cu transport

E drept că asta înseamnă o lună şi 20 de zile de aşteptat, poate chiar mai mult decât pentru comenzile din China, ceea ce mă intrigă. Probabil are de-a face cu Black Friday şi stocuri limitate. Îl puteți comanda de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×