Momentul acela când CEO-ul Microsoft face mişto de tine pentru că ai iPad

Autor:  | Publicat în:  Microsoft  Apple 2.131 ori
<b>Momentul acela când CEO-ul Microsoft face mişto de tine pentru că ai iPad</b>Orice ar face Satya Nadella, CEO-ul Microsoft nu se va compara vreodată cu colericul şi controversatul Steve Ballmer, predecesorul sau. Nadella pare totuşi a îi calca parţial pe urme, judecând după cea mai nouă declaraţie a sa. CEO-ul cu pasiune pentru..

Orice ar face Satya Nadella, CEO-ul Microsoft nu se va compara vreodată cu colericul şi controversatul Steve Ballmer, predecesorul său. Nadella pare totuşi a îi călca parţial pe urme, judecând după cea mai nouă declaraţie a sa. CEO-ul cu pasiune pentru cloud a ironizat doi posesori de iPad la un eveniment recent recent în India.

Satya Nadella a efectuat recent o vizită în India, unde s-a întâlnit cu doi jurnalişti care foloseau tablete iPad. Văzând ce device-uri mânuiesc cei doi, oficialul a spus următoarele "Ai nevoie să cumperi un computer real, prietene". Atitudinea negativă faţă de iPad nu a debutat acum, pentru şi alţi oficial Microsoft au afirmat în acest an ca iPad Pro a copiat Surface Pro într-un mod cras.

Ryan Gavin, General Manager al secţiunii Surface a declarat chiar că iPad Pro este rezultatul copierii eforturilor Microsoft în zona 2 în 1 de către Apple. Evident există similarităţi între cele două terminale, dar de aici până la copiere e mare distanţă. Vom vorbi despre asta de abia când apare o carcasă din magneziu, kickstand şi tastaturi la fel de capabile la pachet cu iPad Pro.

E bizar să vedem şi o oarecare duplicitate Microsoft, care a ales să lanseze cele mai noi versiuni de software Office pe iOS şi mai ales pe iPad în ultimii ani, pentru ca apoi să faulteze Apple cu declaraţii. Nadella a declarat des că Apple face produse de lux, iar Microsoft produce "unelte de lucru". În general Satya Nadella s-a dovedit a fi politicos şi respectuos şi trebuie totuşi spus că nici afirmaţia sa de mai sus nu e chiar vreun atac la persoană.

Nu pot decât să îmi imaginez ce ar fi făcut Steve Jobs dacă cineva îi citea întrebările dintr-un interviu de pe un Surface Pro..

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×