Momentul acela când CEO-ul Microsoft face mişto de tine pentru că ai iPad

2.177 ori
<b>Momentul acela când CEO-ul Microsoft face mişto de tine pentru că ai iPad</b>Orice ar face Satya Nadella, CEO-ul Microsoft nu se va compara vreodată cu colericul şi controversatul Steve Ballmer, predecesorul sau. Nadella pare totuşi a îi calca parţial pe urme, judecând după cea mai nouă declaraţie a sa. CEO-ul cu pasiune pentru..

Orice ar face Satya Nadella, CEO-ul Microsoft nu se va compara vreodată cu colericul şi controversatul Steve Ballmer, predecesorul său. Nadella pare totuşi a îi călca parţial pe urme, judecând după cea mai nouă declaraţie a sa. CEO-ul cu pasiune pentru cloud a ironizat doi posesori de iPad la un eveniment recent recent în India.

Satya Nadella a efectuat recent o vizită în India, unde s-a întâlnit cu doi jurnalişti care foloseau tablete iPad. Văzând ce device-uri mânuiesc cei doi, oficialul a spus următoarele "Ai nevoie să cumperi un computer real, prietene". Atitudinea negativă faţă de iPad nu a debutat acum, pentru şi alţi oficial Microsoft au afirmat în acest an ca iPad Pro a copiat Surface Pro într-un mod cras.

Ryan Gavin, General Manager al secţiunii Surface a declarat chiar că iPad Pro este rezultatul copierii eforturilor Microsoft în zona 2 în 1 de către Apple. Evident există similarităţi între cele două terminale, dar de aici până la copiere e mare distanţă. Vom vorbi despre asta de abia când apare o carcasă din magneziu, kickstand şi tastaturi la fel de capabile la pachet cu iPad Pro.

E bizar să vedem şi o oarecare duplicitate Microsoft, care a ales să lanseze cele mai noi versiuni de software Office pe iOS şi mai ales pe iPad în ultimii ani, pentru ca apoi să faulteze Apple cu declaraţii. Nadella a declarat des că Apple face produse de lux, iar Microsoft produce "unelte de lucru". În general Satya Nadella s-a dovedit a fi politicos şi respectuos şi trebuie totuşi spus că nici afirmaţia sa de mai sus nu e chiar vreun atac la persoană.

Nu pot decât să îmi imaginez ce ar fi făcut Steve Jobs dacă cineva îi citea întrebările dintr-un interviu de pe un Surface Pro..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×