Presupusul panou spate destinat lui Xiaomi Mi Mix 2 apare într-o fotografie

723 ori
<b>Presupusul panou spate destinat lui Xiaomi Mi Mix 2 apare într-o fotografie</b>Anul acesta ne va mai aduce câteva smartphone-uri interesante, printre acestea numărându-se și modelul Xiaomi Mi Mix 2 care cel puțin din randările concept arată spectaculos. Astăzi avem ocazia să privim asupra unei presupuse fotografii care ne

În următoarele luni așteptăm și debutul lui Xiaomi Mi MIX 2, un telefon care cel puțin din randările concept ajunse pe web arată spectaculos. Nu știm exact dacă raportul screen to body va fi atât de generos precum cel reprezentat în conceptele cu pricina, dar astăzi avem o fotografie a panoului din spate. Materialul ajunge pe platforma de socializare Weibo și aparent este un panou realizat din ceramică.

Varianta pe alb ni se prezintă aici și remarcăm două decupaje circulare care ar putea găzdui fie o cameră duală, fie un singur senzor foto și un scanner de amprente similar cu cel găsit pe prima generație. La bază se află orificiile pentru difuzor (sau poate difuzoare stereo) și avem totodată decupajul destinat portului USB Type-C reversibil.

Cât despre dotările hardware, acestea ar trebui să fie reprezentate de către procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835, de 6 sau poate 8 GB RAM și de un display 16:9 cu diagonala de peste 6 inch. Rămâne să vedem dacă primim sau nu două camere foto în partea din spate și dacă într-adevăr raportul screen to body trece de 90%. Așteptați-vă la multe leak-uri în perioada următoare pentru acest Mi Mix 2!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×