Un misterios smartphone Vivo apare în fotografii pe Weibo; Are ecran 18:9 și aduce cu Xiaomi Mi Mix 2

Autor:  | Publicat în:  Vivo 900 ori
<b>Un misterios smartphone Vivo apare în fotografii pe Weibo; Are ecran 18:9 și aduce cu Xiaomi Mi Mix 2</b>În această săptămână pe platforma de socializare Weibo au fost postate și câteva fotografii cu un smartphone misterios, telefon care ar urma să poarte logo-ul Vivo aparent. Sursa imaginilor nu oferă mai multe detalii, astfel că nu avem parte

Pe platforma chineză de socializare numită Weibo și-a făcut apariția la începutul acestei săptămâni și fotografie ce prezintă un smartphone misterios, dar tare arătos la prima vedere. Sursa afirmă că ar fi vorba despre un terminal Vivo, dar ținând cont de design-ul adoptat aici aș zice că este vorba mai degrabă despre un model Xiaomi. Posibil ca Vivo să se fi inspirat de la rivali, dar până ce nu apar mai multe dovezi nu putem considera acest leak drept unul credibil.

Vivo

Sursa nu are alte detalii despre dispozitiv, dar putem bănui că aduce dotări high-end. Are un ecran generos cu aspect 18:9 ce se întinde pe mai bine de 90% din suprafața panoului frontal și un detaliu ciudat este acela că senzorul foto selfie nu se vede pe nicăieri în imaginea de față. Nici earpiece-ul nu iese la iveală, dar am putea primi un sistem similar cu cel de pe Mi Mix unde sunetul era transmis prin vibrații.

Probabil va avea un scanner de amprente integrat în ecran precum Vivo X20 Plus UD și dacă ar fi să facem o presupunere, atunci poate că Vivo a venit cu o metodă prin care să putem folosi camera foto principală și pe post de cameră selfie. Huawei a adus un smartphone de acest tip (Honor 7i) unde se oferea o cameră rotativă. Ideea este interesantă și doar timpul ne va spune dacă într-adevăr se va merge pe o asemenea tehnologie aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×