Xiaomi Mi Mix 2s se va folosi de AI pentru îmbunătățirea fotografiilor; Vedem noi materiale teaser

745 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2s se va folosi de AI pentru îmbunătățirea fotografiilor; Vedem noi materiale teaser</b>Au mai rămas doar două săptămâni până la marea lansare a lui Xiaomi Mi Mix 2s, primul telefon din portofoliul companiei chineze ce se va bucura de procesorul Snapdragon 845. Până atunci ne alimentăm curiozitatea cu noi materiale teaser pe care

Fix în ziua în care Huawei își va prezenta noul flagship numit P20 și cei de la Xiaomi au programată o lansare la fel de spectaculoasă, cea a lui Mi Mix 2s. Acest model a avut parte de numeroase leak-uri în ultima vreme și acum este momentul să apară în ecuație și teasere oficiale din care aflăm câteva aspecte mai speciale ale handset-ului precum este implicarea AI-ului în zona de cameră foto.

Teaser Xiaomi Mi MIX 2S

Se pare că Xiaomi se va folosi de inteligența artificială pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor realizate și mă gândesc aici la funcții similare cu cele văzute pe LG V30S ThinQ unde AI-ul putea detecta scenele automat și realiza ajustări pentru a se obține o fotografie perfectă. Ar fi așteptate și alte funcții bazate pe AI, iar în materie de captură video am putea primi ceva deosebit în zona slow-motion.

În două dintre teaserele pe care le vedeți mai sus cei de la Xiaomi fac aluzie cumva la capabilitatea senzorului foto de a captura în slow-motion la calitate superioară. Nu este exclus să fie vorba și despre un sistem de autofocus rapid oferit alături de senzorul de imagine Sony IMX363 pe care telefonul îl va adopta. Urmărim cu atenție și viitoarele teasere marca Xiaomi și poate aflăm și ceva despre ecran. 

Ideal ar fi să vedem de această dată un panou AMOLED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×