Recoltă proaspătă de scăpări Huawei: Huawei P20, P20 Pro şi P20 Lite apar în galerii de randări şi avem date despre baterii, camere

3.590 ori
<b>Recoltă proaspătă de scăpări Huawei: Huawei P20, P20 Pro şi P20 Lite apar în galerii de randări şi avem date despre baterii, camere</b>Continuă și scăpările asociate lui Huawei P20, aceasta fiind o întreagă gamă de terminale. Avem în primul rând modelul de mijloc numit P20, varianta Lite, dar și modelul mai deosebit cunoscut drept Huawei P20 Pro. Toate acestea vor deveni oficiale

Tripleta Huawei P20 îşi îndoaie din nou muşchii în faţa camerei astăzi, de această dată în formaţie completă. Huawei P20, Huawei P20 Pro şi Huawei P20 Lite au apărut într-o galerie generoasă de randări, la pachet cu dotările aferente. Vă reamintesc că telefoanele vor fi anunţate pe 27 martie la Paris şi în ultima vreme au tot scăpat, inclusiv în fotografii hands on şi chiar un mic clip ce a dezvăluit spatele de "cameleon" al unuia dintre nou veniţi.

(Randări Huawei P20)

Scăparea cea nouă provine nu de la Evan Blass, ci de la Roland Quandt, încă o sursă la fel de respectată în rândul zvonacilor. Conform sursei Huawei P20 va fi disponibil pe negru, albastru şi roz-auriu. Huawei P20 Pro va veni pe negru, albastru şi "Twilight", acea nuanţă cameleonică, care e un fel de mov-verzui şi se schimbă în funcţie de cum înclini telefonul.

Huawei P20 Lite vine pe negru, albastru sau roz. Tot la design ne referim acum, cu menţiunea că Huawei P20 şi P20 Pro au un finisaj cu look metalizat al spatelui, iar Huawei P20 Lite adoptă o abordare ceva mai reflectivă, pe bază de sticlă. Poate aminti puţin de Honor 8 şi Honor 9 să zicem. Aceeaşi sursă menţionează şi că a aflat cum stăm la capitolul baterie pe noile modele, un aspect cam neglijat de leak-urile din ultima vreme.

(Randări Huawei P20 Lite)

Astfel, Huawei P20 are o baterie de 3400 mAh, iar P20 Pro una de 4000 mAh. Se pare şi că flagship-ul P20 nu va avea slot microSD, abordare adoptată şi pe Huawei Mate 10. Nici jack-ul audio nu mai este în cărţi. În faţa tuturor celor 3 telefoane se află un panou cu decupaj în stil iPhone X, iar P20 şi P20 Pro au aspect 19:9 şi rezoluţie de 1080 x 2240 pixeli. 

(Randări Huawei P20 Pro)

La interior se află un procesor Kirin 970. O diferenţă interesantă între telefoane e că Huawei P20 Pro va avea un ecran OLED, iar P20 un LCD. Nu uităm nici de camere, acolo unde Huawei P20 Pro va fi singurul care plusează cu o cameră triplă. Aceasta include pe lângă camera duală clasică, cu senzor monocrom şi color şi un senzor extra, cu lentilă telephoto şi zoom hibrid 3X.

Camera duală de bază e la fel pe P20 şi P20 Pro, cu un senzor cu deschidere F/1.6 şi unul cu F/2.4, plus senzor infraroşu, telemetru laser şi alte mecanisme clasice. Preţurile pe care le auzisem au fost confirmate, plus minus câţiva euro: 680 euro pentru Huawei P20, 370 euro pentru P20 Lite şi 900 euro pentru Huawei P20 Pro.

Telefoanele acestea ar trebui să ajungă în magazine prin luna aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×