Xiaomi Mi Mix 3 ar putea opta pentru o cameră selfie periscop; Vedem o presupusă fotografie cu noul flagship

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.067 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 ar putea opta pentru o cameră selfie periscop; Vedem o presupusă fotografie cu noul flagship</b>Pe neașteptate vedem astăzi și ceea ce pare a fi prima fotografie cu Xiaomi Mi Mix 3, o imagine sosită fără vreun teaser sau alt anunț în prealabil pe platforma de scăpări slashleaks. Imaginea de față dezvăluie un telefon cu muchii reduse aproape

Platforma de scăpări SlashLeaks.com aduce numeroase exclusivități, iar una dintre acestea este fotografia de mai jos care pare a ne prezenta flagship-ul Xiaomi Mi Mix 3, un telefon așteptat să debuteze oficial în luna septembrie. Din câte putem vedea în cazul de față, terminalul renunță la camera selfie din partea de jos, fiind redusă și acea bărbie - detaliu care ne duce cu gândul la o posibilă cameră periscop.

Xiaomi mi mix 3

Această abordare nu ar fi greu de copiat de către Xiaomi, companie care ne-a demonstrat de curând cum se poate oferi o soluție identică lui Apple Face ID pe modelul Mi 8. Revenind totuși la fotografia de astăzi, inițial mă gândeam că avem aici doar un Vivo NEX cu o temă MIUI aplicată peste, dar la o privire mai atentă marginea de jos este ceva mai subțire decât cea de pe modelul Vivo și forma este tipică unui device Mi Mix.

Rămâne să vedem dacă leak-urile cu acest design continuă și dacă vom avea la fel de rapid parte și de certificări, precum cea TENAA care va dezvălui atât fotografii reale ale terminalului, cât și specificațiile sale hardware.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×