Apple vrea să mai reducă din dependența pentru ecranele OLED Samsung; Comandă 4 milioane de panouri de la LG Display

878 ori
<b>Apple vrea să mai reducă din dependența pentru ecranele OLED Samsung; Comandă 4 milioane de panouri de la LG Display</b>Un raport proaspăt al celor de la Bloomberg ne aduce la cunoștiință astăzi faptul că cei de la Apple vor să mai scape de dependența Samsung pentru panourile OLED folosite pe smartphone-uri, lucru ce îl fac prin contractarea

Deși Apple a ajuns la un acord cu Samsung pentru terminarea disputelor din instanță, asta nu înseamnă că gigantul din Cupertino renunță la planul de a scăpa de dependența compontelor produse de sud-coreeni. Primul element de pe listă este ecranul OLED pe care compania lui Tim Cook îl va aduce și în acest an pe două dintre cele trei iPhone-uri pregătite pentru debut undeva la început de septembrie.

Chiar Bloomberg ne aduce detalii referitoare la faptul că Apple a contractat deja firma LG Display pentru dezvoltarea a 4 milioane de panouri OLED de diagonală necunoscută care vor ajunge pe unul dintre iPhone-urile din toamnă. Publicația de față dezvăluie că firma din Silicon Valley a comandat între 2 și 4 milioane de panouri cu tehnologie OLED, fiind vehiculat faptul că acestea sunt destinate iPhone-ului de 6.5 inch.

Raportul mai scoate la iveală și că scopul celor de la LG Display este acela de a deveni unic furnizor de panouri OLED pentru iPhone-uri, dar își propune atingerea obiectivului pas cu pas. Deja Apple ar fi investit suma de 2.7 miliarde de dolari într-o linie de producție OLED LG, iar dată totul merge cum trebuie, compania din Cupertino ar putea mări și comenzile.

Pe de altă parte, creatorul lui iPhone continuă investițiile și în tehnologia microLED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×