Xiaomi Mi 8 SE ar putea debuta alături de flagship-ul Mi 8 peste doar două zile (Zvon)

1.540 ori
<b>Xiaomi Mi 8 SE ar putea debuta alături de flagship-ul Mi 8 peste doar două zile (Zvon)</b>O veste ce ajunge astăzi în mediul online este aceea că Xiaomi ar putea lansa și o variantă Mi 8 SE pentru flagship-ul Mi 8 al cărui debut este programat pentru data de 31 mai. Momentan informația vine doar sub formă de zvon și în afară de o

Cu doar două zile rămase până la debutul flagship-ului Xiaomi Mi 8 aflăm și informația că firma chineză ar putea prezenta în cadrul evenimentului aniversar și o variantă derivată intitulată Mi 8 SE. Totul este la stadiul de zvon momentan și singurul leak pe care îl avem este o postare de pe Weibo unde noua denumire apare menționată alături de varianta standard a flagship-ului cu procesor Snapdragon 845.

Xiaomi Mi 8 SE

Speculațiile sosite online indică faptul că am putea avea de-a face cu o ediție specială (Special Edition / SE) ce va fi lansată în număr limitat și care s-ar putea remarca printr-o echipare superioară sau o carcasă cu inserții din aur. Există însă și posibilitatea ca SE să facă referire mai degrabă la o variantă Lite cu pachet hardware mid-range.

Cum vor sta lucrurile în realitate descoperim peste doar două zile, mai precis pe data de 31 mai atunci când firma chineză va organiza un eveniment grandios cu ocazia aniversării de 8 ani de la înființare. Aici sunt așteptate și alte produse noi precum este cazul lui Xiaomi Mi Band 3, o brățară de fitness cu preț de 26 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×