iPhone-urile din acest an vor adopta o structură nouă pentru antene; Se îmbunătățește astfel navigarea la interior

793 ori
<b>iPhone-urile din acest an vor adopta o structură nouă pentru antene; Se îmbunătățește astfel navigarea la interior</b>În cazul în care vă întrebați cât a mai rămas până la debutul noilor modele iPhone, aflați că mai sunt doar 4 luni și că până acum design-ul ar cam trebui să fie finalizat. Până când vom vedea fotografii reale și machete ale telefoanelor

În cazul în care vă întrebați cât a mai rămas până la debutul noilor modele iPhone, aflați că mai sunt doar 4 luni și că până acum design-ul ar cam trebui să fie finalizat. Până când vom vedea fotografii reale și machete ale telefoanelor avem ocazia să aflăm noutăți despre dispozitive prin intermediul reputatului analist chinez Ming-Chi Kuo cunoscut pentru dezvăluirile despre produsele Apple.

Ei bine aflăm că noile terminale iPhone din acest an vor aduce schimbări și la nivel de structură a antenelor, asta cu scopul de a îmbunătăți navigarea la interior. Dacă pe actualele modele se folosesc două antene în zona superioară și 2 antene în zona inferioară - componente realizate din material LCP (Liquid Crystal Polymer), în cazul lui iPhone XI de exemplu se va folosi o singură antenă LCP în zona superioară și 3 antene MPI (modified polyamide) în zona inferioară). 

Aceste antene MPI ar fi mai ușor de produs și ar oferi totodată performanțe îmbunătățite, asta în vreme ce și costurile de producție scad. Se îmbunătățește astfel și navigarea la interior, Apple plănuind și lansarea unei funcții care le va permite centrelor comerciale să integreze localizarea la interior și cartografierea magazinelor. 

Ming-Chi mai afirmă că din 2020 cei de la Apple au în plan să revină asupra antenelor LCP, asta odată cu îmbunătățirea materialelor și rezolvarea problemelor de producție întâmpinate în prezent. Antenele ar putea sosi pe primul iPhone 5G. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×