Xiaomi Mi Mix 4 va duce zoom-ul la un nou nivel, folosind o cameră super telephoto

3.272 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 4 va duce zoom-ul la un nou nivel, folosind o cameră super telephoto</b>Până acum doar Huawei P30 Pro şi Oppo Reno 10X Zoom au luat în serios trecerea zoom-ului la un nou nivel pe smartphone. Şi Xiaomi vrea să facă parte din acest joc, prin intermediul modelului Xiaomi Mi Mix 4, care ar

Până acum doar Huawei P30 Pro şi Oppo Reno 10X Zoom au luat în serios trecerea zoom-ului la un nou nivel pe smartphone. Şi Xiaomi vrea să facă parte din acest joc, prin intermediul modelului Xiaomi Mi Mix 4, care ar putea aduce o cameră super telephoto.

Detaliile vin chiar de la directorul de produs de la Xiaomi, Wang Teng. Acesta a declarat că Mi Mix 4 ar trebui să vină cu o cameră cu obiectiv super telephoto. Evident nimic nu este bătut în cuie, dar orice menţiune oficială trebuie luată drept teaser cu şanse de 90% de realizare. În plus există şi alte argumente ce susţin afirmaţia. Spre exemplu, Xiaomi a aplicat recent pentru un brevet legat de o cameră periscop.

Au apărut astfel speculaţii că Mi Mix 4 ar putea folosi un sistem similar cu cel de pe Huawei P30 Pro pentru a obţine un zoom avansat. Nu uităm şi de declaraţiile aceluiaşi oficial Xiaomi, care a promis că senzorul foto de pe Mi Mix 4 îi este superior celui Samsung GW1, de 64 de megapixeli. Sursele mai afirmă că vom vedea un procesor Snapdragon 855+ la bord, deja confirmat pentru ASUS ROG Phone 2 şi Nubia Red Magic 3.

Mai există şi teoria încărcării super rapide de 100W care va ajunge pe acest device, dar şi a deblocării prin cititor de amprente integrat în ecran şi cu apăsare în orice zonă a ecranului. Nu uităm nici de camera selfie ascunsă sub ecran, deşi implementarea sa nu a fost chiar stelară (la Oppo cel putin). Cât despre camera super telephoto, principala provocare va fi să depăşească zoom-ul optic 5X de pe Huawei P30 Pro, care rămâne reper absolut la ora actuală. Nici cel hibrid 10X si digital 50X nu sunt de neglijat.

Cel mai probabil vom vedea un zoom hibrid, optic şi digital la cote inalte, cu şanse mai mari de sporire a celui digital, decât a celui optic, unde e mai greu să ieşi în faţă, dacă nu ai brevetele aferente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×