Xiaomi Mi Mix este disecat, vedem ce se ascunde în spatele faţadei arătoase

2.233 ori
<b>Xiaomi Mi Mix este disecat, vedem ce se ascunde în spatele faţadei arătoase</b>Modelul Xiaomi Mi Mix nu putea să nu treacă printr-o disecție acum că el a fost lansat oficial. Un astfel de proces îl vedem astăzi din partea publicației chineze GFAN.com. După cum știți deja, Xiaomi Mi MIX sosește cu un generos display de 6.4 inch, cu

Xiaomi Mi Mix a făcut senzaţie atunci când a debutat săptămâna trecută, mulţi afirmând că e cel mai arătos telefon al anului, dacă nu chiar al ultimilor ani. Cum nici dotările nu sunt deloc de lepădat, ne întrebăm care e secretul şi cum a reuşit Xiaomi să înghesuie atâta tehnologie de vârf într-un pachet atât de arătos. Azi ne răspunde o disecţie a acestui device.

Xiaomi Mi Mix

Xiaomi Mi Mix este un phablet cu ecran de 6.4 inch şi cu toate acestea formatul său nu e cu mult mai mare decât al unui iPhone 7 Plus, care are ecran de 5.5 inch. În cadrul disecţiei, rama ceramică a trebuit separată cu ventuze de restul corpului, cu grijă pentru a nu rupe cablul scannerului de amprente. Procesul nu a fost unul foarte greu se pare, iar câteva şuruburi susţin o porţiune din plastic care acoperă antenele şi portul USB Type C.

Apoi celelalte şuruburi vor oferi acces la modulul de cameră, baterie şi memorie. Nu pare să fie un design prea aglomerat sau cu abuz de lipici şi şuruburi, deci cred că şi IFixit i-ar da o notă bună. Bateria ocupă o mare parte din zona de sub carcasă, iar grosul componentelor vitale se află în zona superioară. Practic, cineva înarmat cu o şurubelniţă Philips, pensete, o pană de chitară şi ventuze, dar şi cu multă experienţă poate desface un Xiaomi Mi Mix fără probleme.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×