Xiaomi Mi MIX este un phablet spectaculos cu display edge-to-edge de 6.4 inch; beneficiem de un screen-to-body ratio incredibil de 91.3%

3.743 ori
<b>Xiaomi Mi MIX este un phablet spectaculos cu display edge-to-edge de 6.4 inch; beneficiem de un screen-to-body ratio incredibil de 91.3%</b>Xiaomi a avut o surpriză gigant pentru noi astăzi odată cu lansarea lui Mi Note 2. Ei bine, surpriza se numește Xiaomi Mi MIX - și avem de-a face cu un phablet spectaculos ce adoptă un display edge-to-edge de 6.4 inch - panou ce ocupă 91.3% din suprafața

Cu doar câteva săptămâni în urmă Xiaomi ne-a promis faptul că în cadrul evenimentului de debut al modelului Mi Note 2 (conferință ce a avut loc astăzi), vom avea parte și de o surpriză. Ei bine, este vorba despre o surpriză uriașă în cazul de față, aceasta purtând numele Xiaomi Mi MIX - un phablet ce vine cu un display edge-to-edge de 6.4 inch (rezoluție 2040 x 1080 pixeli) care ocupă 91.3% din întreaga suprafață a panoului frontal și care afișează imagini în format 16:9. 

Xiaomi Mi Mix

Pe acest panou frontal mai avem parte de o singură 'bărbie' în partea de jos, locație unde regăsim camera foto selfie de 5 megapixeli. Aflați că telefonul adoptă o carcasă realizată complet din ceramică, acest material fiind utilizat pentru panoul spate, rama ce înconjoară terminalul, dar și pentru butoanele laterale - toate aceste elemente având un cost total de 150 dolari.

Xiaomi Mi Mix

În cazul în care vă întrebați unde este earpiece-ul, acest element este înlocuit de o tehnologie ce transmite sunetul prin sticla de deasupra ecranului sub formă de vibrații. De asemenea, senzorul de proximitate ultrasonic se ascunde acum sub display, o tehnologie pe care o vedeam recent brevetată de către Apple (fiind vorba aici despre o aplicație ce dezvăluia integrarea senzorilor de lumină direct în panoul ecranului).

Revenind la Xiaomi Mi MIX totuși, aflați că acest dispozitiv sosește cu dotări de top precum un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 tactat la o frecvență de 2.35 GHz, cu o baterie de 4400 mAh și cu o cameră foto principală de 16 megapixeli ce dispune de autofocus și bliț dual-tone. Avem și aici conectivitate NFC, tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0, un scanner de amprente și suport pentru redare audio la o calitate de 24-bit.

Din punct de vedere al dimensiunilor, acest terminal cântărește 209 grame și măsoară 158.8 x 81.9 x 7.9 mm în grosime (iPhone 7 Plus - 188 grame / 158.2 x 77.9 x 7.3 mm în grosime). Există două versiuni ale acestui phablet inedit, și aflați că vânzarea produsului va începe din 4 noiembrie. Iată și prețurile:

  • Mi MIX (4 GB RAM + 128 GB stocare) - 516 dolari
  • Mi MIX 18k (6 GB RAM + 256 GB stocare + inserții din aur de 18k) - 590 dolari

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×