Xiaomi Mi MIX este un phablet spectaculos cu display edge-to-edge de 6.4 inch; beneficiem de un screen-to-body ratio incredibil de 91.3%

3.787 ori
<b>Xiaomi Mi MIX este un phablet spectaculos cu display edge-to-edge de 6.4 inch; beneficiem de un screen-to-body ratio incredibil de 91.3%</b>Xiaomi a avut o surpriză gigant pentru noi astăzi odată cu lansarea lui Mi Note 2. Ei bine, surpriza se numește Xiaomi Mi MIX - și avem de-a face cu un phablet spectaculos ce adoptă un display edge-to-edge de 6.4 inch - panou ce ocupă 91.3% din suprafața

Cu doar câteva săptămâni în urmă Xiaomi ne-a promis faptul că în cadrul evenimentului de debut al modelului Mi Note 2 (conferință ce a avut loc astăzi), vom avea parte și de o surpriză. Ei bine, este vorba despre o surpriză uriașă în cazul de față, aceasta purtând numele Xiaomi Mi MIX - un phablet ce vine cu un display edge-to-edge de 6.4 inch (rezoluție 2040 x 1080 pixeli) care ocupă 91.3% din întreaga suprafață a panoului frontal și care afișează imagini în format 16:9. 

Xiaomi Mi Mix

Pe acest panou frontal mai avem parte de o singură 'bărbie' în partea de jos, locație unde regăsim camera foto selfie de 5 megapixeli. Aflați că telefonul adoptă o carcasă realizată complet din ceramică, acest material fiind utilizat pentru panoul spate, rama ce înconjoară terminalul, dar și pentru butoanele laterale - toate aceste elemente având un cost total de 150 dolari.

Xiaomi Mi Mix

În cazul în care vă întrebați unde este earpiece-ul, acest element este înlocuit de o tehnologie ce transmite sunetul prin sticla de deasupra ecranului sub formă de vibrații. De asemenea, senzorul de proximitate ultrasonic se ascunde acum sub display, o tehnologie pe care o vedeam recent brevetată de către Apple (fiind vorba aici despre o aplicație ce dezvăluia integrarea senzorilor de lumină direct în panoul ecranului).

Revenind la Xiaomi Mi MIX totuși, aflați că acest dispozitiv sosește cu dotări de top precum un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 tactat la o frecvență de 2.35 GHz, cu o baterie de 4400 mAh și cu o cameră foto principală de 16 megapixeli ce dispune de autofocus și bliț dual-tone. Avem și aici conectivitate NFC, tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0, un scanner de amprente și suport pentru redare audio la o calitate de 24-bit.

Din punct de vedere al dimensiunilor, acest terminal cântărește 209 grame și măsoară 158.8 x 81.9 x 7.9 mm în grosime (iPhone 7 Plus - 188 grame / 158.2 x 77.9 x 7.3 mm în grosime). Există două versiuni ale acestui phablet inedit, și aflați că vânzarea produsului va începe din 4 noiembrie. Iată și prețurile:

  • Mi MIX (4 GB RAM + 128 GB stocare) - 516 dolari
  • Mi MIX 18k (6 GB RAM + 256 GB stocare + inserții din aur de 18k) - 590 dolari

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×