Xiaomi Mi Note 2 ar urma să vină cu o surpriză, conform CEO-ului Xiaomi, Lei Jun

1.102 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 ar urma să vină cu o surpriză, conform CEO-ului Xiaomi, Lei Jun</b>Potrivit unei declarații din partea CEO-ului Xiaomi - Lei Jun - noul phablet Mi Note 2 ar urma să vină cu o surpriză alături. După cum știți deja, acest terminal urmează a beneficia de specificații high-end precum o cameră foto duală pe spate, 6 GB RAM

Deja Xiaomi Mi Note 2 se anunţă un flagship supradotat, având în vedere cantitatea de tehnologie de top ce i s-a pus în cârcă. Ei bine, acum aflăm că terminalul va veni şi cu "o surpriză", conform CEO-ului Xiaomi, Lei Jun.

Zvonuri din această vară ne-au informat că terminalul va debuta cu o cameră duală, muchii curbate dual ale ecranului în stil Galaxy S7 Edge, dar şi un scanner ultrasonic de amprente. Handsetul e aşteptat să debuteze în această lună, cu un panou AMOLED, cel mai nou chipset Snapdragon şi stocare generoasă. Lei Jun a fost citat de publicaţia chineză Tautio, cu declaraţia sa despre acea surpriză, dar nu avem vreun indiciu.

E posibil să fie vorba de preţ sau poate de faptul că se va trece pentru prima oară la 8 GB RAM pe un smartphone. Sau poate se referea pur şi simplu la camera duală de pe terminal, a treia tentativă de gen de la Xiaomi, după Redmi Pro şi Mi 5s Plus. Rămâne de văzut ce abordare va fi adoptată de această dată, pentru că Redmi Pro avea un senzor de adâncime şi unul foto standard, iar Mi 5s Plus avea un senzor color şi unul monocrom.

Mi Note 2 ar putea eventual să o ia pe drumul lui iPhone 7 Plus, cu un senzor standard şi unul cu lentila telephoto. Oricare ar fi surpriză, telefonul va fi cu siguranţă atractiv şi se va vinde ca pâinea caldă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×