Xiaomi Mi Note și Mi Note Pro primesc certificarea din partea agenției chineze TENAA

750 ori
<b>Xiaomi Mi Note și Mi Note Pro primesc certificarea din partea agenției chineze TENAA</b>Deși Xiaomi a anunțat acum mai bine de c&acirc;teva luni modele Mi Note și Mi Note Pro, iată că abia acum &icirc;n aprilie cele două device-uri primesc certificarea din partea agenției chineze TENAA. După cum știți deja, la MWC 2015 am luat...

Deși Xiaomi a anunțat acum mai bine de câteva luni modele Mi Note și Mi Note Pro, iată că abia acum în aprilie cele două device-uri primesc certificarea din partea agenției chineze TENAA. După cum știți deja, la MWC 2015 am luat contact cu acest uimitor phablet al cărui video hands-on poate fi găsit aici.

Certificarea proaspăt sosită ne reconfirmă dotările regăsite pe aceste device-uri. Astfel, avem parte de un display FHD de 5.7 inch, un procesor octa-core de 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM și Android 4.4.4 KitKat pe modelul Mi Note, respectiv display QHD de 5.7 inch și 4 GB RAM pe Mi Note Pro.

Xiaomi Mi Note Pro

Singurul lucru ciudat pe care îl remarcăm este faptul că în dreptul ambelor telefoane sunt specificate camere foto principale de 8 megapixeli și senzori selfie de 5 megapixeli. În mod normal, acestea sosesc cu un senzor de 13 megapixeli pe partea din spate și unul de 4 megapixeli frontal. Ne-am putea aștepta ca aceste device-uri să ajungă curând și la QuickMobile.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×