Amazon Fire Phone ajunge după un an de la debut și în România; disponibil la QuickMobile pentru 999 lei

1.449 ori
<b>Amazon Fire Phone ajunge după un an de la debut și în România; disponibil la QuickMobile pentru 999 lei</b>Astăzi, la aproximativ un an de la debutul pe plan american, Amazon Fire Phone sosește și &icirc;n Rom&acirc;nia prin intermediul celor de la QuickMobile. Acest retailer practică un preț de doar 999 lei&nbsp;pentru acest model, sumă ce reprezintă...

Astăzi, la aproximativ un an de la debutul pe plan american, Amazon Fire Phone sosește și în România prin intermediul celor de la QuickMobile. Acest retailer practică un preț de doar 999 lei pentru acest model, sumă ce reprezintă aproximativ 240$.

După cum știm, în momentul lansării Fire Phone se vindea pentru 600$, sumă care iată acum intră serios la apă. Astfel pentru 999 lei vom primi un device cu display IPS LCD HD de 4.7 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare.

Acest model iese în evidență prin tehnologia 3D Dynamic Perspective, aceasta oferindu-ne o interfață 3D bazată pe cele 4 camere foto plasate frontal. Menționăm că telefonul rulează Amazon Fire OS 3.5, custom ROM bazat pe Android. Puteți comanda Amazon Fire Phonede aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×