Xiaomi Mi 8 Pro debutează în Europa pe 8 noiembrie; Compania chineză oferă un teaser pentru lansarea din UK

2.470 ori
<b>Xiaomi Mi 8 Pro debutează în Europa pe 8 noiembrie; Compania chineză oferă un teaser pentru lansarea din UK</b>După ce a fost prezentat inițial pe piața din China iată că smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Pro se pregătește deja pentru un debut european, compania producătoare oferind chiar astăzi un teaser în acest sens. Descoperim pe această cale faptul

Am aflat în ultimele ore că Xiaomi este acum prezentă în 82 de ţări de pe glob şi îşi continuă expansiunea prin lansări localizate. Spre exemplu pe 8 noiembrie a programat un eveniment în UK, în cadrul căruia ar putea debuta Xiaomi Mi 8 Pro. Avem detalii mai jos.

Terminalul a fost anunţat încă din septembrie şi are dotări foarte solide, dar a fost disponibil doar în China până acum. Evenimentul din UK este unul special, pentru că marchează deschiderea magazinului propriu Xiaomi în Londra şi începutul unei serii de parteneriate cu operatorii precum Three UK. Xiaomi va începe să îşi ofere terminalele la abonament, dar şi fără obligaţii contractuale..

Xiaomi

Operatorul Three a confirmat deja că terminalele Xiaomi vor fi vândute online în cele 327 locaţii fizice ale sale începând cu data de 9 noiembrie. Evenimentul de pe 8 noiembrie a fost promovat şi cu un simbol al infinitului, care la fel de bine poate fi un "8" de Xiaomi Mi 8 Pro. Sursele afirmă că în Marea Britanie ar debuta atât acest model, cât şi variante Lite ale sale.

Xiaomi Mi 8 Pro aduce un ecran Super AMOLED de 6.21 inch, cu rezoluţie de 2248 x 1080 pixeli, evident cu breton. În spate se afla o cameră duală cu senzori de 12 MP şi stabilizare optică, iar în faţă o cameră de 20 MP ascunsă în breton. Acest model are şi CPU Snapdragon 845 şi cititor de amprente în display. Mai are 6 GB RAM sau 8 GB şi 128 GB stocare. Vine cu Android 8.1 Oreo şi are baterie de 3000 mAh cu încărcare rapidă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×