Xiaomi MI4 poate fi cumpărat și din România, de la retailerul italian Xiaomishop.it; Prețul e foarte atractiv!

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 3.625 ori
<b>Xiaomi MI4 poate fi cumpărat și din România, de la retailerul italian Xiaomishop.it; Prețul e foarte atractiv!</b>Dacă ne urmăriți recenziile, sunt sigur că știți că am cumpărat o tabletă Xiaomi Mi Pad&nbsp;de la Xiaomishop.it, un retailer italian care ne-a oferit o experiență de achiziție OK, fără probleme. Tableta a ajuns rapid și prețul a fost...

Dacă ne urmăriți recenziile, sunt sigur că știți că am cumpărat o tabletă Xiaomi Mi Pad de la Xiaomishop.it, un retailer italian care ne-a oferit o experiență de achiziție OK, fără probleme. Tableta a ajuns rapid și prețul a fost rezonabil. Același retailer oferă acum și telefonul Xiaomi MI4 la un preț foarte bun.

Telefonul în versiunea de 64 GB costă 399 euro și e disponibilă și plată prin Paypal, printre alte metode. Versiunea de 16 GB costă 369 euro și puteți alege între culoarea albă sau neagră pentru device. Terminalul a fost lansat cu câteva săptămâni în urmă și se remarcă printr-un procesor Snapdragon 801, 3 GB RAM și ecran Ful HD de de 5 inch cu tehnologie Sharp și JDI EL include și o cameră de 13 MP cu senzor Sony IMX214 și o cameră frontala de 8 MP, tot cu senzor Sony, toate dotari la nivel de flagship 2014.

Telefonul include și o baterie de 3080 mah și e capabil de captură video Ultra HD. Cu această ocazie am aflat de la retailerul italian că Xiaomi MI4 dispune și de emițător infraroșu și că handsetul cântărește 149 de grame. Din experiență noastră produsele Xiaomi ajung din Italia în puțin peste o săptămâna, deci puteți avea încredere în retailer.

Va tentează o achiziție?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×