Xiaomi Mi4 scoate un punctaj de 37.156 puncte În cadrul testului benchmark AnTuTu

1.362 ori
<b>Xiaomi Mi4 scoate un punctaj de 37.156 puncte În cadrul testului benchmark AnTuTu</b>Proaspăt lansat în cursul zilei de ieri, noul terminal flagship al celor de la Xiaomi, și anume modelul Mi4 tocmai a trecut prin testul benchmark AnTuTu din care aflăm cât de bine se descurcă acest device. &nbsp; Astfel, observăm că Xiaomi Mi4 a...

Proaspăt lansat în cursul zilei de ieri, noul terminal flagship al celor de la Xiaomi, și anume modelul Mi4 tocmai a trecut prin testul benchmark AnTuTu din care aflăm cât de bine se descurcă acest device.

Astfel, observăm că Xiaomi Mi4 a reușit să obțină un scor de 37.156 puncte, cifră ce îl trimite direct în top 3 al celor mai puternice terminale de pe piață lansate până acum. Din câte știm, Xiaomi Mi4 dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM și un GPU Adreno 330.

Xiaomi Mi4 scoate un punctaj de 37.156 puncte În cadrul testului benchmark AnTuTu

Potrivit capturilor de ecran de mai jos, doar 2.2 GB din memorie RAM este liberă, restul fiind folosită în mare parte de către interfața MIUI aplicată peste Android. De asemenea, aflăm și unele detalii cu privire la timpul de încărcare a bateriei. Astfel, se pare că o încărcare de la 19 la 94% (75%), s-a realizat în doar 54 minute, ceea ce înseamnă că un ciclu complet de încărcare de la 0-100% va dura doar 1 ora și 21 minute.

Xiaomi Mi4 scoate un punctaj de 37.156 puncte În cadrul testului benchmark AnTuTu

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×