Chinezii au clonat Pokemon GO, iar rezultatul e un joc cu creaturi stranii... probabil şi ceva spyware

1.418 ori
<b>Chinezii au clonat Pokemon GO, iar rezultatul e un joc cu creaturi stranii... probabil şi ceva spyware</b>În această vară, la puţin timp după lansarea jocului Overwatch pe PC şi console apărea o clonă pentru mobile, care copia până la pixel designul personajelor din titlul Blizzard. Chinezii nu se dezmint şi au creat şi o copie după Pokemon GO, o abominaţiune

În această vară, la puţin timp după lansarea jocului Overwatch pe PC şi console apărea o clonă pentru mobile, care copia până la pixel designul personajelor din titlul Blizzard. Chinezii nu se dezmint şi au creat şi o copie după Pokemon GO, o abominaţiune, care poate fi văzută mai jos.

Pokemonii din jocul clonat arată că varianta Five Nights at Freddy's a jocului de la Niantic şi par pur şi simplu... diabolici. Problema cu piaţa din China e că regulile sunt foarte stricte acolo, iar Niantic ar fi avut mult de furcă pentru a lansa Pokemon GO în această ţară, deci probabil la nivel oficial titlul nu va ajunge acolo. Astfel publicul se va mulţumi cu clona doar.

Pokeballs Training

Din câte văd jocul se numeşte Pokeballs Training şi include o variantă abstractă de Pokeball, pe care îl aruncăm spre creaturi pentru a le prinde. Încă nu e clar dacă aplicaţia foloseşte tehnologia augmented reality sau nu. Cel mai probabil că nu, având în vedere că implementarea să nu e la fel de uşoară precum crearea unei câmpii verzi digitale pe care să arunci cu o bilă spre nişte avataruri 3D.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×