Xiaomi Mi3S va avea un procesor Snapdragon 801 și design Îmbunătățit

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.309 ori
<b>Xiaomi Mi3S va avea un procesor Snapdragon 801 și design Îmbunătățit</b>Firma chineză Xiaomi a vândut 11 milioane de smartphone-uri Android doar în primele 3 luni ale acestui an, deci începe să devină un jucător foarte important pe piața locală, dar și cea internațională. Unul dintre handseturile care ar putea să...

Firma chineză Xiaomi a vândut 11 milioane de smartphone-uri Android doar în primele 3 luni ale acestui an, deci începe să devină un jucător foarte important pe piața locală, dar și cea internațională. Unul dintre handseturile care ar putea să le mai aducă vânzări mari este noul Xiaomi Mi3S, despre care aflăm detalii mai jos.

Acesta este urmașul foarte apreciatului Mi3, pe care îl vedeți în imaginea de mai sus. Puteți uita acest design, deoarece Xiaomi va implementa unul nou pe Mi3S, iar terminalul va sosi cu un procesor quad core Snapdragon 801,3 GB RAM și conectivitate LTE. Vom avea parte și de o cameră frontală de 8 MP și o cameră de 13 MP în spate.

Ecranul handsetului ar putea fi tot unul de 5 inch Full HD ca pe Mi3, dar nu garantăm acest lucru. Xiaomi va pune un preț de 320 de dolari pe noul venit, care inițial se va vinde doar în China. De vreme ce Xiaomi a început să își vândă produsele și în alte regiuni din Asia, mă aștept să se extindă și spre Europa în curând. Poate de Crăciun vom avea modele de acest gen și la noi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×