Xiaomi Mi5 ar fi deja În lucru, avem o estimare de preț și posibile specificații!

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.682 ori
<b>Xiaomi Mi5 ar fi deja În lucru, avem o estimare de preț și posibile specificații!</b>Se pare că o sursă din China ar fi descoperit deja primele detalii despre telefonul Xiaomi Mi5, inclusiv o estimare de preț și posibile specificații ale terminalului. Ideea ar fi ca noul produs să concureze cu Meizu MX4 Pro, lansat cu câteva...

Se pare că o sursă din China ar fi descoperit deja primele detalii despre telefonul Xiaomi Mi5, inclusiv o estimare de preț și posibile specificații ale terminalului. Ideea ar fi ca noul produs să concureze cu Meizu MX4 Pro, lansat cu câteva săptămâni în urmă.

telefonul din imagine este un concept

Aparent, sursa afirma că viitorul flagship Xiaomi va costa în jur de 325 dolari și va integra un procesor Qualcomm Snapdragon 810, plus un display Quad HD de 5.7 inch, dar și scanner pentru amprente. Dacă toate aceste dotări sunt la bord, ceva îmi spune că va fi depășit prețul estimat anterior. Până și Hugo Barra, reprezentat Xiaomi declară că telefoanele nu sunt vândute cu mult profit, ci contează mai degrabă volumul și promovarea lui MIUI odată cu handseturile.

între timp îl puteți găsi pe Xiaomi Mi4 disponibil la eMAG.ro și așteptam cu nerăbdare să vedem ce ne va aduce 2015 de la brandul Xiaomi. Mă aștept să avem la bordul viitorului flagship și 3 GB RAM, poate chiar 4, 32 GB stocare și o cameră de 20 MP cu senzor Sony. Voi ce așteptări aveți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×