Xiaomi ocupă acum poziția numărul 3 În topul celor mai mari companii producătoare de smartphone-uri

1.000 ori
<b>Xiaomi ocupă acum poziția numărul 3 În topul celor mai mari companii producătoare de smartphone-uri</b>Potrivit unui raport dezvăluit public în cursul zilei de ieri de către firma de research IHS iSuppli, aflăm că producătorul de origine Chineză, Xiaomi, ocupă acum cea de-a 3 poziție în topul celor mai mari companii producătoare de...

Potrivit unui raport dezvăluit public în cursul zilei de ieri de către firma de research IHS iSuppli, aflăm că producătorul de origine Chineză, Xiaomi, ocupă acum cea de-a 3 poziție în topul celor mai mari companii producătoare de smartphone-uri din lume.

Acest raport scoate la iveală faptul că în trimestrul numărul 3 din acest an, Xiaomi a vândut 19 milioane de smartphone-uri, urmat de către Lenovo, producător ce a reușit să comercializeze 16.8 milioane de terminale mobile, și care a ocupat poziția numărul 3 anul trecut.

De asemenea, ni se prezintă și un mic istoric al companiei din care aflăm că aceasta a fost înființată în anul 2010, iar la 2 ani de la apariția pe piață erau vândute 5.7 milioane de smartphone-uri ce purtau logo-ul Xiaomi, urmând ca cifra să se tripleze în 2013 la un număr de 18.7 milioane de terminale vândute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×