Samsung Galaxy Ace Style și Galaxy Ace 4 LTE disponibile acum prin intermediul MarketOnline.ro

1.754 ori
<b>Samsung Galaxy Ace Style și Galaxy Ace 4 LTE disponibile acum prin intermediul MarketOnline.ro</b>După ce au fost anunțate oficial în această vară, iată că începând de astăzi, Samsung Galaxy Ace Style și Galaxy Ace 4 LTE se regăsesc și la noi pe plan local prin intermediul celor de la MarketOnline.ro, prețurile începând de la 579 lei...

După ce au fost anunțate oficial în această vară, iată că începând de astăzi, Samsung Galaxy Ace Style și Galaxy Ace 4 LTE se regăsesc și la noi pe plan local prin intermediul celor de la MarketOnline.ro, prețurile începând de la 579 lei pentru modelul ceva mai slab dotat, și anume Ace Style.

Printre dotările lui Galaxy Ace Style regăsim un display TFT de 4 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core de 1.2 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli și Android 4.4 KitKat. Prețul lui Ace Style este de doar 579 lei și este disponibil pe alb sau negru.

Samsung Galaxy Ace 4 LTE

Revenind la Samsung Galaxy Ace 4 LTE, aflați că aceasta dispune de un display TFT de 4 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB memorie internă, un slot microSD, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră secundară VGA. Acest produs poate fi achiziționat pe alb sau negru la un preț de 806 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×