OnePlus 3 și OnePlus 3T primesc actualizarea la OxygenOS 4.1.0, release bazat pe Android 7.1.1 Nougat

2.476 ori
<b>OnePlus 3 și OnePlus 3T primesc actualizarea la OxygenOS 4.1.0, release bazat pe Android 7.1.1 Nougat</b>De astăzi utilizatorii de smartphone-uri OnePlus 3 și OnePlus 3T pot face trecerea la Android 7.1.1 Nougat, release ce vine sub forma lui OxygenOS 4.1.0 și care ne aduce câteva noutăți interesante. Actualizarea sosește desigur via OTA și aflați că

De astăzi utilizatorii de smartphone-uri OnePlus 3 și OnePlus 3T pot face trecerea la OxygenOS 4.1.0, release bazat pe Android 7.1.1 Nougat care aduce o serie de update-uri interesante. Desigur, actualizarea sosește via OTA și vine fix la scurt timp după ce firma chineză anunța acea ediție limitată pentru OP3T în colaborare cu francezii de la colette, fiind vorba despre o variantă pe negru mat arătoasă.

Revenind la update, aflați că ni se oferă aici patch-ul de securitate Google ce datează din 1 martie 2017, funcții avansate de screenshot, dar și o îmbunătățire a fotografierii obiectelor aflate în mișcare, nivelul de blur fiind redus. De asemenea, avem pe lista de noutăți și o îmbunătățire a conexiunii Wi-Fi și Bluetooth, cât și optimizarea stabilizării video la înregistrare. 

Nu uităm nici de rezolvarea bug-urilor semnalate de către utilizatori în versiunea precedentă. OnePlus cere și feedback-ul vostru referitor la experiența de utilizare a lui OxygenOS și puteți lăsa impresiile voastre chiar aici!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×