Xiaomi Phone - Mi-One sau cum ar arăta un Nexus S din China

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 2.471 ori
<b>Xiaomi Phone - Mi-One sau cum ar arăta un Nexus S din China</b>Vorbim de un smartphone bazat pe MIUI-ROM ce se dorește a fi un sistem de operare user friendly bazat pe Android. Datele sale hardware și primele imagini ne arată un device bine pus la punct. Prețul său este de 300 de dolari în China și pentru suma...

Vorbim de un smartphone bazat pe MIUI-ROM ce se dorește a fi un sistem de operare user friendly bazat pe Android. Datele sale hardware și primele imagini ne arată un device bine pus la punct. Prețul său este de 300 de dolari în China și pentru suma respectivă primești:

  • ecran Sharp de 4 inch cu rezoluție 480x854 pixeli;
  • procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 4G GB ROM;
  • Android 2.3.5 (MIUI), Adreno 220 GPU;
  • 3G, Wi-Fi. bluetooth, GPS, microUSB;
  • cameră foto de 8 Megapixeli;
  • baterie de 1.930 mAh, 148 gr;
  • 310 dolari, la precomandă de la sfârșitul lui august 2011 și disponibil din octombrie. 

Ar da clasă și unor modele ca Samsung Galaxy S II și HTC Sensation dacă ne uităm la partea hardware ce sună excelent. Nu au uitat să pună și o baterie mai încăpătoare. La fel ca și HTC Sensation integrează cel mai puternic GPU din piață.

 Xiaomi Phone - Mi-One sau cum ar arăta un Nexus S din China

Astfel de smartphone-uri înclin să cred că ar avea succes și pe plan local. Prețul de 300 de dolari ar duce Xiaomi Phone sub 1.000 de lei. Mai mult de jumătate din prețul lui LG Optimus 3D, HTC Evo 3D, HTC Sensation sau SGS II. Ar fi mai ieftin și decât primul Galaxy S.

Văd că este un fel de trend în a lansa device-uri cu interfață Android customizată. Ieri TabCo s-a dovedit a fi un buzz dinaintea unei tablete și a unui telefon - Grid 10 și Grid 4 ce rulează Grid OS (Android customizat ca și MIUI ROM).

Update: Va sosi și o versiune mai ieftină de 300 de dolari cu procesor de 1.2 GHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×