Xiaomi Pocophone F1 este disecat şi uimeşte prin componente şi asamblare de calitate, chiar şi la preţ foarte mic

4.426 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 este disecat şi uimeşte prin componente şi asamblare de calitate, chiar şi la preţ foarte mic</b>Rapid de tot după lansarea sa oficială iată că smartphone-ul Xiaomi Pocophone F1 primește și o disecție detaliată, material ce ne dezvăluie câteva suprize interesante. Descoperim pe aceasăt cale faptul că la nivel intern terminalul de față

Xiaomi Pocophone F1 a surprins pe toată lumea când a debutat la preţul de 300 de dolari în India. Asta pentru că oferă un procesor Snapdragon 845 şi 6 GB RAM chiar şi la preţul de pornire mai sus menționat. Te-ai aştepta ca atare la sacrificii mai mari decât spatele din policarbonat, dar se pare că nu e cazul. Aflaţi ce componente găsim la interior prin disecţia de mai jos.

Disectie Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi a decis să o ia înaintea bloggerilor şi vloggerilor şi să publice propriul teardown pentru telefonul său nou. Asta chiar înainte de iFixit sau JerryRigEverything. Multă lume se întreabă cât de validă e promisiunea cu privire la sistemul de răcire pe bază de lichid de la interiorul telefonului, care în realitate e probabil doar un heatpipe din cupru şi atât.

Disectie Xiaomi Pocophone F1

În disecţia prezentată în doar un minut pe Twitter observăm o modularitate a componentelor, uşor de deconectat de la placa de bază şi uşor de scos. Câteva zeci de şuruburi Philips, cabluri deconectate de pe placa de bază şi gata disecţia. Văd că au sărit peste partea în care vedem cât lipici e aplicat la baterie sau în alte zone din spate. Capacul spate pare surprinzător de uşor de scos, fiind fixat aparent doar cu un şurub T3.

Disectie Xiaomi Pocophone F1

Observ că bateria ocupă un spaţiu foarte generos la interior şi mai remarc un cablu destul de fragil care pare conectat la scannerul de amprente din spate. Acela e cel mai predispus la tăiere/rupere atunci când desfaci telefonul. E fantastic să vezi la fel de multă măiestrie şi migală la un telefon de 300 de dolari ca la unul de 700 de dolari. Iar pentru cei curioşi avem recenzia lui Pocophone F1 aici. Pe plan local îl găsiți pe site-ul PC Garage.

Clipul video cu disecția telefonului poate fi văzut pe Twitter!

Disectie Xiaomi Pocophone F1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×