Xiaomi Pocophone F1 primește Android 9.0 Pie Beta; Varianta finală ar putea sosi curând

1.281 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 primește Android 9.0 Pie Beta; Varianta finală ar putea sosi curând</b>Smartphone-ul care a făcut furori pe piață în a doua parte a anului 2018 a fost cu siguranță Xiaomi Pocophone F1, terminal cu dotări de flagship pe care am pus și noi mâna rapid. Ba chiar am avut un retailer de pe plan local care a listat în

Printre smartphone-urile ce au făcut furori în a doua parte a anului 2018 îl avem și pe Xiaomi Pocophone F1, terminal care a ajuns rapid și pe masa noastră de teste și care a fost listat în premieră de către un retailer local în situația în care nici nu era anunțat oficial de către producător. Astăzi aflăm că handset-ul a început să primească actualizarea la Android 9.0 Pie, momentan doar sub formă de Beta.

Noua versiune software sosește odată cu pachetul software MIUI 10 Global Beta ROM 8.11.15 și aflați că din păcate changelog-ul postat de către Xiaomi nu dezvăluie prea multe despre noutățile aduse aici. Totuși, e cazul să ne așteptăm la gesturi de navigare, la funcțiile Adaptive Battery și Adaptive Brightness, dar și la implementarea funcției Digital WelBeing pentru monitorizarea timpului petrecut pe telefon.

Aflăm faptul că deși este vorba despre un release beta, pachetul software primește recenzii pozitive, semn că nu există bug-uri majore întâlnite de către utilizatori. Asta poate însemna că un update la versiunea finală Android 9.0 Pie ar putea debuta foarte curând. Urmărim și noi cu mare interes știrile referitoare la actualizare și pentru cei care încă nu au văzut recenzia lui Pocophone F1, aveți un link aici.

De asemenea, aflați că cel mai bun preț de pe plan local pentru Xiaomi Pocophone F1 este de 1.499 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×