Gboard 7.6.13 este aici şi activează automat o temă întunecată în mod Battery Saver (Link APK download)

1.808 ori
<b>Gboard 7.6.13 este aici şi activează automat o temă întunecată în mod Battery Saver (Link APK download)</b>Cel mai nou release al aplicației Gboard și anume 7.6.13 este aici și aduce pentru utilizatorii de Android o temă întunecată care se va activa automat atunci când modul Battery Saver intră în acțiune. Folosirea culorilor închise aici are contribuție

Gboard, una dintre cele mai populare tastaturi din lume tocmai a primit o actualizare, la versiunea 7.6.13. Aceasta îi aduce câteva funcţii noi, detaliate mai jos, dar cea mai interesantă are de-a face cu modul Battery Saver.

Gboard

Cine rulează Gboard 7.6.13 va observa că atunci când telefonul trece în mod Battery Saver tastatura va avea o temă şi un fundal negru. Pentru a activa această funcţie trebuie să intraţi în zona Preferences şi să daţi scroll în jos până la Layout. Acolo se va găsi un buton "Switch to dark theme in Battery Saver". Asta se aplică indiferent de aplicaţia în care scrieţi, de la browser la Whatsapp şi Facebook Messenger.

Gboard

Dacă dezactivaţi modul Battery Saver reveniţi la fundalul gri deschis. Nu ar strica să putem activa tema neagră automat când se face noapte spre exemplu sau când avem Night Light pornit. Gboard se poate găsi atât pe Android, cât şi pe iOS şi a debutat în 2016. Între timp a ajuns şi pe Wear OS şi Android TV. În luna august a acestui an trecea de 1 miliard de instalări din Play Store. Suportă sugestii de GIF-uri, dictare vocală, recunoaştere de emoji desenate de mână, imagine pusă de utilizator ca fundal şi peste 100 de limbi străine.

Gboard 7.6.13 se afla în Play Store, dar avem şi un link de download pentru APK aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×