Nintendo brevetează o husă de smartphone care îl transformă în GameBoy

1.075 ori
<b>Nintendo brevetează o husă de smartphone care îl transformă în GameBoy</b>Aflăm astăzi faptul că de curând cei de la Nintendo au brevetat o husă de smartphone mai specială, accesoriu menit să transforme un smartphone în gameboy. Ce-i drept această abordare a mai fost zărită pe piață sub forma unor produse

Nu ştiu voi ce făceaţi la început de ani '90, dar eu mă jucam pe GameBoy. Şi nici măcar cel color, ci varianta veche cu ecran alb/negru şi 4 baterii AA. Nostalgia acelei console a rămas prezentă şi nu doar pentru mine, pentru că Nintendo tocmai a brevetat mai nou o husă de smartphone care transforMa telefonul în GameBoy.

Evident, un brevet nu înseamnă şi că vom vedea un produs real, dar aş spune că suntem pe drumul cel bun. Nintendo are o perioadă excelentă, după ce Switch-ul a sărit de 20 de milioane de unităţi vândute într-un an şi deja au apărut zvonuri despre un Nintendo Switch 2. Cât despre husă, ea este de tip flip cover, iar porţiunea sa frontală include un decupaj pentru ecranul telefonului, în vreme ce restul zonei frontale include butoanele de gaming.

Sunt cele clasice, precum un D Pad cu 4 direcţii, 2 butoane de acţiune, Start şi Select. Ideea de controller de jocuri ataşat telefonului nu e nouă şi nici măcar de husă cu butoane de gaming, dar e prima oară când se discută despre un GameBoy ataşat unui telefon in acest mod. Nintendo a tot pariat pe nostalgie, lansând în ultima vreme variante noi ale consolelor retro SNES sau NES, deci nu ne-ar mira această mutare.

Ar trebui să nu fie totuşi prea masivă, grea sau butucănoasă husa pentru a prinde la public. Poate vine la pachet si cu ceva jocuri, eventual un Mario sau Zelda.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×