Xiaomi prezintă un clip inspiraţional despre Mi Mix 2; Iată tehnologiile sale speciale (Video)

2.125 ori
<b>Xiaomi prezintă un clip inspiraţional despre Mi Mix 2; Iată tehnologiile sale speciale (Video)</b>Încă de la debutul primei generații Mi Mix am aflat că în spatele design-ului acestui produs s-a aflat Philippe Starck. S-a vorbit mult despre implicarea sa în procesul de creare al telefonului și francezul a revenit și în acest an pentru a desena

A fost mult hype în jurul implicării designerului Philippe Starck în realizarea lui Xiaomi Mi Mix 2, dar în mod curios arhitectul şi designer-ul francez a rămas în umbră odată cu debutul terminalului de acum o săptămână. Iată totuşi că el revine în lumina reflectoarelor într-un clip inspirațional care ne oferă detalii despre producţia şi tehnologiile acestui smartphone.

Xiaomi Mi Mix 2

Aminteşte de un clip clasic Apple marca Jony Ive, doar că în loc de Steve Jobs şi Jony Ive îi avem pe PhilippeStarck şi pe Lei Jun, CEO Xiaomi. De asemenea fundalul alb şi culorile deschise din video-urile Apple sunt înlocuite cu un fundal negru. Profunzimea şi amploarea acestui clip amintesc de documentarele lui Ron Fricke, precum "Samsara" sau "Baraka", pe care de altfel vi le recomand.

Xiaomi Mi Mix 2

Reprezentant al curentului francez de gândire şi design, Starck a încercat să evoce tot ce e mai bun din cultura chineză pe Xiaomi Mi Mix 2. Aflăm că Mi Mix 2 vine cu aspect 18:9, o evoluţie de la 17:9 pe Mi Mix. Astfel proporţia respectă aspectul şi cifrele de aur folosite de marii artişti precum Leonardo Da Vinci. Aflăm că phablet-ul are un ecran mai mare (nu se precizează decât cine), dar un corp mai mic.

Xiaomi Mi Mix 2

Corpul din ceramică evoca acum "calmul jadului". Starck a făcut şi o aluzie la crearea lumii ("doar 7 zile pentru a crea perfecţiunea".). Vedem cum maşinării industriale prelucrează telefonul şi îi dau acel luciu unic. Jadul pare să fie reperul pentru acest terminal. Lei Jun aminteşte şi că primim camera principală de pe Xiaomi Mi 6, senzorul central din camera sa duală.

Chiar dacă acest clip e bine realizat şi hipnotizant recunosc că am fost distras de accentul lui Philippe Starck. Bestia cu până la 8 GB RAM şi procesor Snapdragon 835 ajunge la un preţ de 700 de euro şi o aşteptăm să ajungă şi în Europa cât de curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×