Xiaomi Qin 2 este un smartphone cu ecran ultra lung cu aspect 22.5:9, dotări entry level si trece prin crowdfunding

2.388 ori
<b>Xiaomi Qin 2 este un smartphone cu ecran ultra lung cu aspect 22.5:9, dotări entry level si trece prin crowdfunding</b>Xiaomi a anunţat încă un telefon în ultima vreme, unul care a trecut pe sub radarul nostru. Nu de alta, dar nu aparţine nici de seria Mi, nici Mi Mix şi nici Redmi sau Poco. Este un device atipic, numit Xiaomi Qin 2 şi are cel mai lung format de până acum

Xiaomi a anunţat încă un telefon în ultima vreme, unul care a trecut pe sub radarul nostru. Nu de alta, dar nu aparţine nici de seria Mi, nici Mi Mix şi nici Redmi sau Poco. Este un device atipic, numit Xiaomi Qin 2 şi are cel mai lung format de până acum, venind cu un ecran cu aspect 22.5:9.

Telefonul este chiar şi mai alungit decât Sony Xperia 1 şi al său aspect 21:9. Avem de-a face aici cu fructul unui proces de crowdfunding, deci dacă se strâng fonduri terminalul se va concretiza, iar dacă nu, rămâne doar un concept. Pentru cei care contribuie la crowdfunding, preţul este de doar 73 de dolari, dar suma exactă de la lansare nu este cunoscută încă.

Xiaomi Qin 2

Specificaţiile sunt mai degrabă entry level: un ecran IPS LCD cu rezoluţie de 1440 x 576 pixeli, doar 1 GB RAM şi procesor Unisoc SC9832E. Are şi 32 GB stocare, slot microSD şi baterie de 2100 mAh. Păstrează jack-ul audio, dar aduce şi port USB type-C, un emiţător infraroşu şi o cameră principală de 5 MP. Ecranul mai sus menţionat are diagonală de doar 5.05 inch şi se pare că nu primim vreo cameră selfie aici.

Xiaomi Qin 2 este foarte compact, fabricat din plastic şi cântăreşte doar 105 grame. Are Android 9 Go Edition la bord şi e foarte aproape să fie mai degrabă un feature phone decât un smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×