Xiaomi Redmi 2 anunțat oficial, vine cu două sloturi SIM cu suport 4G LTE

807 ori
<b>Xiaomi Redmi 2 anunțat oficial, vine cu două sloturi SIM cu suport 4G LTE</b>Xiaomi a anunțat un nou telefon astăzi, urmașul celebrului model Redmi. Noul venit e cunoscut că Xiaomi Redmi 2 și este un telefon dual SIM cu conectivitate 4G pentru ambele cartele introduse în device. &nbsp; Handsetul integrează un display de 4.7...

Xiaomi a anunțat un nou telefon astăzi, urmașul celebrului model Redmi. Noul venit e cunoscut că Xiaomi Redmi 2 și este un telefon dual SIM cu conectivitate 4G pentru ambele cartele introduse în device.

Handsetul integrează un display de 4.7 inch cu rezoluție 720p, un procesor 64 bit și vine cu carcase de culori variate. La interiorul terminalului se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 410, un quad core Cortex A53 tactat la 1.2 GHz, însoțit de 1 GB RAM și GPU Adreno 306. în plus, avem parte de 8 GB memorie internă și slot microSD cu suport pentru încă 32 GB.

Xiaomi Redmi 2

Xiaomi Redmi 2 rulează Android în versiunea personalizată MIUI 6. Pe partea de conectivitate avem pe lângă 4G LTE și microUSB 2.0 cu suport pentru QuickCharge 1.0, Bluetooth 4.0, WiFi, AGPS, Glonass și Beidou. Bateria acestui telefon compact este o unitate Li-Po de 2200 mAh, iar în spatele noului venit se afla o cameră de 8 megapixeli cu senzor Omnivision, cu lentila wide angle de 28 mm și deschidere F/2.2.

în zona frontală avem o cameră de 2 MP pentru selfie. Produsul se va lansa în China pe 9 ianuarie, la prețul de doar 110 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×