Un hoț a returnat tableta furată pentru că nu putea să o folosească; A dus-o Înapoi la firma caritabilă de unde o luase

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 515 ori
<b>Un hoț a returnat tableta furată pentru că nu putea să o folosească; A dus-o Înapoi la firma caritabilă de unde o luase</b>Au fost cazuri când hoți de telefoane mobile și-au expus aventurile fără voia lor via Dropbox, dar și cazuri în care răufăcătorii au furat terminale degeaba. De ce? Pentru că ei pur și simplu nu știau să le folosească. Este și cazul lui...

Au fost cazuri când hoți de telefoane mobile și-au expus aventurile fără voia lor via Dropbox, dar și cazuri în care răufăcătorii au furat terminale degeaba. De ce? Pentru că ei pur și simplu nu știau să le folosească. Este și cazul lui Cristopher Hooson, hoț care a furat o tabletă Android.

Apoi el a realizat că nu știe să umble cu terminalul și l-a returnat la firma caritabilă de unde îl luase. A durat doar 8 zile ca device-ul să ajungă înapoi la sursă. Hooson luase tableta din vitrina magazinului londonez axat pe acțiuni caritabile. Apoi bărbatul de 33 de ani a încercat să folosească terminalul, dar văzând că el nu funcționează, a încercat să îl doneze înapoi la magazin, ca un client normal.

Problema e că hoțul a fost recunoscut de angajați și din filmările camerelor de securitate, iar poliția a fost chemată rapid. Terminalul valorează 50 de lire sterline și aparent nu funcționa din lipsa altor echipamente necesare. Hooson a primit o amendă de 75 de lire sterline și alte câteva zeci de lire sterline pentru infracțiunea sa. încă nu e clar dacă în afară de amenzi, bărbatul va face și închisoare, deși șansele sunt mici.

Nu putem decât să ne întrebăm ce marca era acea tabletă și ce "echipamente" îi lipseau.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×