CES 2015: LG Electronics postează un prim teaser video pentru CES 2015; conferința de presă programată pentru 5 ianuarie!

788 ori
<b>CES 2015: LG Electronics postează un prim teaser video pentru CES 2015; conferința de presă programată pentru 5 ianuarie!</b>Iată că astăzi, 4 ianuarie, cei de la LG Electronics decid să ne stârnească curiozitatea printr-un teaser video în care putem remarca câteva dintre produsele ce vor fi dezvăluite în cadrul târgului de tehnologie CES 2015. Aflăm și faptul că...

Iată că astăzi, 4 ianuarie, cei de la LG Electronics decid să ne stârnească curiozitatea printr-un teaser video în care putem remarca câteva dintre produsele ce vor fi dezvăluite în cadrul târgului de tehnologie CES 2015. Aflăm și faptul că LG va ține o conferință de presă pe 5 ianuarie, cu doar o zi înainte de startul oficial al târgului în cauză.

Pe lângă alte produse prezentate în acest video teaser, remarcăm și unul dintre cele mai inedite telefoane din 2015, și anume modelul LG G Flex, smartphone care își dezvăluie formele curbate preț de câteva minute. Acest model și-a făcut apariția și anterior în cadrul unui poster publicitar despre care vă informam aici.

De asemenea, LG promite lansarea de noi televizoare, cel mai probabil modele cu rezoluție 4K Ultra HD ce vor rula sistemul de operare WebOS. După cum ați aflat de pe site-ul nostru destinat în special televizoarelor smart, și anume smrtv.ro, LG va introduce la CES 2015 varianta 2.0 a sistemului de operare WebOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×