Xiaomi Redmi 3 este anunțat oficial; device mid-range cu baterie de 4100 mAh și preț de 105 dolari

1.110 ori
<b>Xiaomi Redmi 3 este anunțat oficial; device mid-range cu baterie de 4100 mAh și preț de 105 dolari</b>Cei de la Xiaomi sunt cunoscuți &icirc;n &icirc;ntreaga lume prin seria de smartphone-uri Redmi, gamă ce include at&acirc;t phablet-uri la prețuri accesibile, c&acirc;t și modele compacte. De astăzi, &icirc;n portofoliul companiei chineze &icirc;și...

Cei de la Xiaomi sunt cunoscuți în întreaga lume prin seria de smartphone-uri Redmi, gamă ce include atât phablet-uri la prețuri accesibile, cât și modele compacte. De astăzi, în portofoliul companiei chineze își face apariția un nou terminal mid-range de 5 inch, pe numele său Xiaomi Redmi 3.

Printre dotările sale regăsim un panou HD (1280 x 720 pixeli), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 616, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins prin intermediul unui card microSD. Lista de specificații continuă cu un senzor foto principal de 13 megapixeli, și cu senzorul selfie de 5 megapixeli.

Deși pachetul său hardware nu pare impresionant, Xiaomi Redmi 3 reușește să atragă publicul prin bateria sa de 4.100 mAh ce ne promite din start o autonomie de top. Din punct de vedere al design-ului remarcăm un telefon destul de arătos ce beneficiază de o ramă metalică și de o textură specială pe capacul din spate.

De asemenea, tot la puncte forte includem și prețul său de doar 105 dolari pentru piața din China. Ținând cont de faptul că retailerii chinezi aduc foarte repede noile produse lansate în stoc, ne așteptăm ca Redmi 3 să fie listat în zilele ce urmează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×